Η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Whistle (Erasmus+ programme) στα Τρίκαλα

Η ΕΟΠΕ μαζί με τον ΚΕΑΝ παρουσίασαν το πρόγραμμα Whistle.

Αναλυτικά:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Whistle (Erasmus+ programme) στα Τρίκαλα, σε κοινή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο κοινωνικός σύλλογος Κ.Ε.Α.Ν. (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων).

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Whistle αναφέρεται στη σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα, και ειδικότερα τη λεκτική σεξουαλική παρενόχληση (VSH), πιο γνωστή ως catcalling.

Η παρουσίαση διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κατσιμήδου και στο τμήμα διαιτολογίας και διατροφής του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων. Συμμετείχαν οι διδασκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Σ.Ε.Φ.Α.Α. κ.κ.  Αστέριος Πατσιαούρας (Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Ε.Ο.ΠΕ.), ο κ.κ. Όμηρος Βλάχος και η ομάδα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Ομοσπονδίας Ειρήνη Χαράφια, Κατερίνα Μουστάκα και Ίλα Παναγιώτα Ιωακείμ.

Το Κ.Ε.Α.Ν. εκπροσώπησαν ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Σταύρος Μηλιώνης και η κα. Ραϊνα Μελισσηνού.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...