Η γραφειοκρατία της ΕΟΠΕ πνίγει τα σωματεία!

04/09/2019 16:44873Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες από δεκάδες σωματεία ότι αυτό που γίνεται την φετινή χρονιά δεν έχει ξαναεπαναληφθεί!
Οι ειδοποιήσεις   που φτάνουν από την ΕΟΠΕ προς τα σωματεία για να ξανασταλούν έγγραφα σχετικά με τις μεταγραφές είναι κάτι το αδιανόητο.

Στην ΕΟΠΕ νομίζουν ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα δεν έχουν να κάνουν τίποτα άλλο παρά μόνο να σκανάρουν έγγραφα και να τα στέλνουν στην ομοσπονδία.
Είναι καιρός να αντιληφθούν ότι η διαδικασία που έφτιαξε ο αείμνηστος Κωστής Ψαρουδάκης είχε σκοπό την διευκόλυνση των σωματείων και την κατάργηση της γραφειοκρατίας.

Εξάλλου το σύστημα της Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι απλό και δεν χρειάζεται κανένα έγγραφο παρά μόνο την υπογραφή του κάθε εμπλεκόμενου!

Αλήθεια γιατί την ιστορία η νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ θα προσφέρει μια ακόμα αλλαγή προς το συμφέρον των σωματείων ή θα συνεχίσει την απίστευτη ταλαιπωρία χωρίς λόγο που τα υποχρεώνει?

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ είναι εκεί για να υπερασπίζεται, να διευκολύνει τα σωματεία και να ψάχνει λύσεις για την προώθηση του αθλήματος και όχι να γίνεται τυπολάτρης ανέφικτων κανονισμών χωρίς ουσία που υπάρχουν απλά για να δίνουν δύναμη στην γραφειοκρατία!

 

 

 


Σχετικά Άρθρα