Η ΕΣΠΑΑΑ καταδικάζει τον στοιχηματισμό !

04/10/2018 12:10683Απόψεις
Ετικέτες: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΠΑΑΑΕΣΠΑΑΑ
tatoo

                                                              
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά από τη σύσκεψη, που είχε με τα σωματεία της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, καταδικάζει την οποιαδήποτε μορφή παράνομου στοιχηματισμού,
καθώς και κάθε προσπάθεια διαμόρφωσης εξωαγωνιστικού αποτελέσματος στα πρωταθλήματα της Ένωσης.
Τα αγωνιζόμενα σωματεία πρέπει να τηρούν τους κανόνες της υγιούς και ευγενούς άμιλλας.
Για τον ίδιο λόγο 7 ομάδες της ένωσης έβγαλαν διευκρινιστική ανακοίνωση.


  Αναλυτικά η ανακοίνωση  
Με αφορμή την  ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. που ακολούθησε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/9/2018 με θέμα συζήτησης το στοίχημα στους αγώνες βόλεϊ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1. Τα Σωματεία μας, όπως αναλύθηκε στην συνάντηση, είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένα και προβληματισμένα για την, χωρίς την άδεια τους, χρήση και εκμετάλλευση του ονόματός τους από αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες.
2. Ουδέποτε η συγκεκριμένη συνάντηση εξέτασε θέματα που αφορούν στο παράνομο στοίχημα που αυτονόητα καταδικάζει κάθε υγιώς εμπλεκόμενος στο χώρο του αθλητισμού. 
3. Αρμόδιοι για τη διερεύνηση και γενικότερη αντιμετώπιση παράνομων πράξεων και  ενεργειών είναι αυτεπαγγέλτως η Αστυνομία και οι Δικαστικές Αρχές, χωρίς την ανάγκη παραινέσεων και υποδείξεων από κανέναν.
4. Τα υπογράφοντα Σωματεία αποδοκιμάζουν έντονα την παρουσία εκπροσώπων των στοιχηματικών εταιριών  στα γήπεδα τους δηλώνοντας πως από τον Οκτώβριο του 2018 θα τους απομακρύνουν με όποιο νόμιμο τρόπο προβλέπεται, επιφυλασσόμενα όλων των δικαιωμάτων τους. 
Παράλληλα καλούμε και τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα Σωματεία σε συστράτευση για τον ίδιο σκοπό.

Τα υπογράφοντα Σωματεία:
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Ε. ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
Α.Ο. ΒΑΡΗΣ "Ο Αναγυρούς"
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ
Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Σχετικά Άρθρα