Η ΕΟΠΕ θέλει να κόψει το βόλεϊ στην Ξανθοπούλου!

05/09/2019 16:213438Απόψεις Ολυμπιακός
Ετικέτες: ΑπόψειςΠαναγιώτα Ξανθοπούλου
be a maverick

 

Του Στάθη Νικολούζου 

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της αλλά και την ουσία του λόγου της ύπαρξης της προχώρησε σε μια απόφαση που θα συζητηθεί αρκετά στο μέλλον.
Η επιτροπή μεταγραφών συνεδρίασε με την παρουσία – απουσία του Προέδρου κου Καραμπέτσου και δεν έκανε δεκτή την μεταγραφή της 20χρονης πασαδόρου  Ξανθοπούλου Παναγιώτας.

Ο πρόεδρος κος Γιώργος Καραμπέτσος έλαβε μέρος στην επιτροπή μέσω skype αφού η ασθένεια του δεν του επιτρέπει  ακόμα μετακινήσεις.

νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα για σπουδές και εργασία αλλά αυτό άφησε ασυγκίνητα τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών που πήγαν σύμφωνα με το γράμμα του αναχρονιστικού κανονισμού μεταγραφών και όχι με την ουσία της υπόθεσης.

Την ίδια ευαισθησία δεν είχε δείξει ο κος Καραμπέτσος και οι γραφειοκράτες όταν κατάργησαν με ολόκληρη προκήρυξη που οι ίδιοι είχαν φτιάξει για τα όρια ηλικίας σε πρωτάθλημα νεανίδων ενώ τα στραβά μάτια έκαναν όταν σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πέρασαν πέντε μεταγραφές    μήνα Αύγουστο σε ομάδα της αρεσκείας τους που τώρα διαλύεται.

Βλέπετε η αδέκαστη ΕΟΠΕ όπως θέλει να παρουσιάζετε έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά ανά περίπτωση!  

Η  διοίκηση της ΕΟΠΕ ως πόντιος Πιλάτος προτίμησε να μην πάρει καμιά ευθύνη στην ουσία και να λυθεί οριστικά το θέμα στο ΑΣΕΑΔ.

Ο κος Καραμπέτσος δεν μπορεί να βγάλει από πάνω του τον χιτώνα του διαιτητή χωρίς να τον ενδιαφέρει το αύριο του Ελληνικού βόλεϊ αλλά και το μέλλον της αθλήτριας.

Αν ήταν παιδί του τι θα επέλεγε?

Την ενασχόληση με το άθλημα του βόλεϊ ή την μόρφωση και την επαγγελματική αποκατάσταση?

Μείζον θέμα δημιουργείται πλέον και με τις αποφάσεις που καταπέφτουν στο ΑΣΕΑΔ και που εκθέτουν πλέον ανεπανόρθωτα τον ρόλο της διοίκησης της ΕΟΠΕ.
Κάθε αντίθετη απόφαση του ΑΣΕΑΔ δείχνει ότι η απόφαση της ΕΟΠΕ είναι παράνομη και καταχρηστική δημιουργώντας τετελεσμένα που πρέπει να σεβαστούν οι γραφειοκράτες της ομοσπονδίας.
Ο ρόλος τους είναι να προασπίσουν και να προωθήσουν το άθλημα και όχι η επιβολή παραβόλων φορώντας τον τήβεννο του δικαστή

 

 


Σχετικά Άρθρα