Η ΕΟΠΕ θα πάρει επιτέλους θέση για τον ''διασυρμό'' του Ελληνικού βόλει;

08/12/2017 19:551371Απόψεις Διάφορα
Ετικέτες: Νάθαν ΒουνεμπάιναΣτάθης ΝικολούζοςΟλυμπιακόςΕΟΠΕ
be a maverick

Έχουν περάσει ήδη 48 ώρες και η ομοσπονδία σιωπά στο γεγονός της παρωδίας που δημιουργεί η ανάρμοστη και αστεία συμπεριφορά του Νάθαν Βουνεμπάινα.
Του Στάθη Νικολούζου

Ο Νάθαν Βουνεμπάινα με την αλλόκοτη συμπεριφορά του (έπρεπε κάποιος να του κάνει αλκοτέστ) αφού γελοιοποίησε τον αγώνα που συμμετείχε με την αποχώρηση του  τώρα μαζί με την ομάδα του δημιουργεί εντυπώσεις με το πρόσχημα της ρατσιστικής συμπεριφοράς που το άκουσε μόνο αυτός – ούτε οι συμπαίκτες του, ούτε οι διαιτητές, ούτε ο γυμνασίαρχος αλλά ούτε και κανένας που το παρακολουθούσε μέσω live streaming.
Παρ όλα αυτά βλέπουμε να βγάζουν ανακοινώσεις άπαντες στην Γαλλία από υπουργούς ως έμμισθοι μάνατζερ. 
Στην περίπτωση μας αντί να απολογείται ο εν λόγω παίκτης απολογείται μια Ελληνική ομάδα και ολόκληρο το Ελληνικό βόλεϊ που προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
Η ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να πάρει θέση και να στείλει επιστολές διαμαρτυρίες προς όλους, από την CEV έως την FIVB. 
Ο άνθρωπος που γελοιοποίησε με την συμπεριφορά του το άθλημα θέλει να βάλει μια ρετσινιά στους Έλληνες φιλάθλους και η ΕΟΠΕ κοιτάει αδιάφορη τα γεγονότα. Ως πότε;


Σχετικά Άρθρα