Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ!!!

01/02/2018 00:36353Διάφορα
Ετικέτες: ΕΣΠΕΚ
tatoo

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές 28/01/18 στο Ρέθυμνο, έκοψε την πίτα της η ΕΣΠΕΚ.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμόυ Δ.Ρεθύμνου κος Λιχναδάκης Δημήτρης, ενώ το παρόν έδωσαν αντιπρόσωποι απο όλα σχεδόν τα σωματεία του νησιού καθώς και πολλοί φίλοι του βόλεϊ.

Μέσα απο τις 18 βραβεύσεις που έγιναν, οι νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιους απο τους σημαντικότερους ανθρώπους που με πολύ αγάπη και δουλειά "έχτισαν" και οργάνωσαν το βόλει στο νησί μας, και οι παλιοί να γνωρίσουν τους νέους που με την ίδια αγάπη και δουλειά καταφέρνουν να διακριθούν μέσα σε αυτό και να το ανεβάσουν ένα σκαλί ψηλότερα, χαράσοντας την αυριανή του πορεία.

Το τυχερό σωματείο της χρονιά ήταν ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ που βρήκε το φλουρί και κέρδισε απο την ΕΣΠΕΚ μια δωροεπιταγή 150€ για αθλητικά είδη απο το κατάστημα heaven of brands στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις και φωτογραφικό υλικό

 

brabeysh 
O.ΠΕ.Ρ. (Ομιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου), ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την
δημιουργία μιας “αθλητικής στέγης” στην νεολαία της πόλης μέσα από το άθλημα του
βόλεϊ. Τα πρώτα χρόνια αναλώθηκαν στην σωστή οργάνωση, στην στελέχωση των
ομάδων του και στην δημιουργία προϋποθέσεων για την μετέπειτα εξελικτική του
πορεία.
Ανέβασε το βόλεϊ του Ρεθύμνου και της Κρήτης , εκεί που είχε βάλει στόχο, στην μεγαλύτερη
κατηγορία, γιατί εκεί ήθελαν να είναι και το Ρέθυμνο να είναι παντού και ψηλά ., και τα
κατάφεραν!!!!!!
Μοναδική ομάδα βόλλευ Ανδρών από την Κρήτη στην Α1 για 4 χρόνια 2001-2005.
Μοναδική ομάδα βόλλευ Γυναικών από την Κρήτη στην Α1 για 4 χρόνια 2011-2015.
Μοναδική ομάδα βόλλευ Γυναικών που αγωνίστικε στη ΕΥΡΩΠΗ CEV Challenge Cup το 2013.
Εχει διοργανώσει τον τελικό master beach volley το 2000 στο bajia στο Ρέθυμνο,
την κλήρωση του Πρωταθλήματος Α1 στο bajia στο Ρεθυμνο το 2001,
το final 8 Ανδρών το 2005 στο κλειστό Ρεθύμνου,
το final 4 Γυναικών στο κλειστό Ρεθύμνου το 2010,
το master beach volley τo 2011 στην παραλία του Ρεθύμνου,
το final 4 Aνδρών το 2013 στο κλειστό Ρεθύμνου.
Να σημειώσουμε , αρκετές διακρίσεις , όχι μόνο σε επίπεδο Κρήτης , έχουν σημειώσει
και τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, με συμμετοχή σε τελικές φάσεις Πανελληνίων
πρωταθλημάτων ( παίδων , κορασίδων) ενώ κατά καιρούς έχουν κληθεί και αγωνιστεί, σε
εθνικές ομάδες (παίδων, κορασίδων, εφήβων) αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του
συλλόγου.
6 πρωταθλήματα Γυναικών (1997, 2003, 2007, 2009,2011. )
5 Πρωταθλήματα Ανδρών (1997, 1999, 2000, 2001, 2012.)
4 πρωταθλήματα Παίδων (1999, 2001, 2003, 2009.)
1 πρωτάθλημα Εφήβων (2008.)
11 χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες Γυναικών (1997, 2004-06, 2010-2012-2017)
16 χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες Ανδρών (1998 – 2008, 2012-2016)
 
brabeysh-2
 
 
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Επανενεργοποιεί το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ και ως προπονητής τον ανέβασε στην Γ Εθνική Κατηγορία το 1989.
Το 1994 ιδρύει το σωματείο ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ και επι προεδρίας του, το σωματείο κάνει μια αξιόλογη πορεία, κατακτώντας επανειλημμένως τα τοπικά πρωταθλήματα Κορασίδων, Νεανίδων, Παγκορασίδων, ενώ το τμήμα Γυναικών ανεβαίνει για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία.
Σήμερα η ομάδα Γυναικών του ΓΑΣΜΕΣΣΑΡΑΣ είναι η μοναδική ομάδα της Κρήτης στην κατηγορία της Preleague σημειώνοντας αξιόλογη πορεία.
 
 
gewrgoulakis
 
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Προπονητής): Ο κος Γεωργουλάκης αποτελεί σταθμό για το βόλει στην Κρήτη. Ήρθε στο Ηράκλειο ως Δάσκαλος από τις Σέρρες το 1979 κουβαλώντας μαζί του την αγάπη του για το βόλει. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ομάδα βόλει στο Ηράκλειο. Τον ίδιο χρόνο παραβρέθηκε σε μία συνάντηση του σωματείου ΓΕΗ και πρότεινε ο ίδιος να ξεκινήσει ένα  τμήμα βόλεϊ. Κι μάλιστα επειδή το σωματείο δεν είχε χρήματα, προσφέρθηκε και δούλεψε αφιλοκερδώς. Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη ομάδα βόλει στο Ηράκλειο. Αθλητές του ήταν μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ αργότερα προστέθηκε σε αυτούς και ο Περικλής Μπακοδήμος που φοιτούσε τότε στην παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου. Η ομάδα αυτή σημείωσε μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για το βόλει που μπόρεσε να τη μεταδώσει στους αθλητές του που τους περισσότερους τους συναντάμε ακόμα και σήμερα στα γήπεδα ως προπονητές ή ως παράγοντες (Περικλής Μπακοδήμος, Γρύλλος Λ, Χαλκιαδάκης Δημ, Ματαλλιωτάκης Ανδ, Καρύδας Γ, Πρασανάκης Μαν, Νικητάκης Νικητ. κ.α). Αργότερα ανέλαβε να προπονεί τους αθλητές των Κλιμακίων της Κρήτης
Η πορεία τους έως τώρα και ως προπονητής αλλά και ως άνθρωπος, μόνο σεβασμό προκαλεί και για το λόγο αυτό οι περισσότεροι τον αποκαλούν ακόμα Δάσκαλο.
 
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΤΗΣ (Προπονητής): Ήταν από τους ιδρυτές του τότε σωματείου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ που μετέπειτα μετονομάστηκε σε ΣΦΠΧ. Ανέβασε τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Β Εθνική Γυναικών ενώ έχει κατακτήσει πολλά τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας κατακτήσει και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων.
 
lagogiannis                    
ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Διαιτητής):Ξεκίνησε τη διαιτησία το 1980, και επίσημα το 1984 όταν ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών. Το 1995, όταν οι Εθνικοί Διαιτητές ήταν μόλις 18,  έφτασε στην ανώτερη Εθνική Κατηγορία, και σταμάτησε το 2005 έπειτα από τους αγώνες του Final8 του Κυπέλλου Ανδρών που διοργανώθηκαν στο Ρέθυμνο από τον ΟΠΕΡ. lagoudakis                    
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Διαιτητής):Ξεκίνησε το 1980 και επίσημα το 1984 όταν ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών. Έφτασε έως και την Β Εθνική Γυναικών και Γ Εθνική Ανδρών όταν οι Εθνικοί Διαιτητές Πανελληνίως ήταν ελάχιστοι. Σταμάτησε το 2006 αφήνοντας το αποτύπωμα του στο χώρο της Διαιτησίας.  brabeysh-_traxalakh
 
 ΤΡΑΧΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Διαιτητής):Ξεκίνησε το 2003. Σήμερα Διαιτητεύει αγώνες Α2 Ανδρών και Preleague Γυναικών. Παράλληλα διαιτήτευε αγώνες Beach Volley. Το 2015 συμμετείχε στις εξετάσεις για το σήμα του Διεθνή Διαιτητή Beach Volley στην Ινδονησία όπου και αρίστευσε με ποσοστό επιτυχίας 98%. Έκτοτε, έχει διαιτητεύσει αγώνες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ19 στην Κύπρο, 5 Πανευρωπαϊκά Τουρνουά, 2 Βαλκανικά και πολλά Πανελλήνια.
aggelidis 
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (Διαιτητής): Ξεκίνησε τη Διαιτησία το 2001. Έφτασε στην ανώτερη Εθνική Κατηγορία το 2012 και το έτος  2017 γίνεται Διεθνής Διαιτητής σάλας έχοντας ήδη συμμετάσχει σε 12 αγώνες Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποκομίζοντας ήδη τα εύσημα για την πορεία και το ήθος του.ΧαιρετισμόςΔυστυχώς τη συγκεκριμένη ημέρα θα βρίσκομαι εκτός Κρήτης και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη για αγώνα της VolleyLeague και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση σας.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή αυτή που μου κάνετε. ήμουν πολύ τυχερός όλα αυτά τα χρόνια γιατί μεγάλωσα και ωρίμασα Διαιτητικά στα Πρωταθλήματα της Ένωσης μας. Ένα σχολείο που λίγοι στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια δάσκαλοι εντός του αγωνιστικού χώρου και με τις παρατηρήσεις σας, τις συμβουλές ακόμα και με τις διαμαρτυρίες σας κάποιες φορές, με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος Διαιτητής και να φτάσω στην υψηλότερη κατηγορία. Πρόεδρε σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και στήριξη προς το πρόσωπο μου καθώς και προς όλους τους Διαιτητές της Κρήτης όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας.
(Λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων το βραβείο παρέλαβαν οι κόρες του)
  
brabeysh_mama_genitsaridh
 
 
   Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την πλακέτα παρέλαβε η μητέρα της            
ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ (Αθλήτρια Εθνικής Ομάδας):Ξεκίνησε από το σωματείο ΑΘΛΕΣΗ και πολύ γρήγορα φάνηκε ότι είχε ταλέντο. Το έτος 2009 κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων όπου αγωνίστηκε εως το 2011 και συμμετείχε στο Βαλκανικό αλλά και στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Την περίοδο 2011-2012 συνεχίζει στην Εθνική Νεανίδων συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς Αγώνες. Από το 2013 εως και σήμερα είναι αθλήτρια της Εθνικής Γυναικών και έχει συμμετάσχει στο Europa legue κατακτώντας τη 2η θέση.Από 15 χρονών αγωνίζεται στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ συμμετείχε και στην 1η κατηγορία του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος της Αμερικής γνωρίζοντας την ολοκληρωτική αποδοχή και τον τίτλο της καλύτερης server στην ιστορία του Πανεπιστημίου του Pitspourg.
 
brabeysh_mama_anhpsios_roymeliotakh
 
Λόγω επαγγελματικών του  υποχρεώσεων το βραβείο παρέλαβε η μητέρα και ο ανιψιός του
 
 ΡΟΥΜΕΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Αθλητής Εθνικής Ομάδας): Ξεκίνησε από το σωματείο ΓΕΗ . Το 2016 ξεκίνησε να αγωνίζεται σε Ομάδες Εθνικών Κατηγοριών έχοντας παίξει σε ΓΕΗ, Κηφισιά, ΑΕΚ, Καρδίτσα, Πανελλήνιο ενώ από το 2016-2018 αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.Από το 2005-2009 ήταν αθλητής των  Εθνικών Ομάδων Παίδων και Εφήβων, συμμετέχοντας σε Βαλκανικά, με προκρίσεις στο Πανευρωπαϊκό και με αποκορύφωμα την πρόκριση και την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ινδία το 2009.Έως σήμερα είναι αθλητής της Εθνικής ομάδας Ανδρών με την οποία πέρυσι συμμετείχε στο World League ενώ κατέκτησαν και την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό.
ΧαιρετισμόςΜε τιμά πολύ αυτή η κίνηση αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ελπίζω και εύχομαι κάποια άλλη φορά να είμαι και εγώ εκεί μαζί σας. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, ότι κι αν κάνουμε και υγεία πάνω απ όλα.
 
brabeysh_karpoyza                    
ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΑΝΝΑ (Αθλήτρια Εθνικών Ομάδων):Ξεκίνησε στο σωματείο ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ. Έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, ΑΟ ΘΗΡΑΣ, Πανιώνιο κ.α. Κλήθηκε και συμμετείχε στις Εθνικές Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών με την οποία συμμετείχε στο European League. Έχει συμμετάσχει σε μεσογειακούς αγώνες, και σε αγώνες Νήσων. Επίσης στη μαύρη θάλασσα με την Εθνική Νεανίδων ήταν σημαιοφόρος όλων των αθλημάτων της Ελληνικής Αποστολής. aplada 
ΑΠΛΑΔΑ ΝΙΚΗ (Αθλήτρια Εθνικών Ομάδων): Ξεκίνησε στο σωματείο ΓΕΗ όπου και αγωνίζεται ακόμα. Το 2017 κλήθηκε και συμμετείχε στην Εθνική Παγκορασίδων με συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενώ το 2018 συμμετέχει στην Εθνική Κορασίδων έχοντας ήδη συμμετοχή στα Προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
 
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Αθλητής Εθνικών Ομάδων): Ξεκίνησε από το σωματείο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ενώ σήμερα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών με την ομάδα του ΟΦΗ. Το 2016 ως αθλητής της ΓΕΗ κλήθηκε  στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων και συμμετείχε στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Τουρκία.
 
brabeysh_paraskakh                      
 
ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ ΓΙΟΥΛΗ (Αθλήτρια Εθνικής Ομάδας Beach Volley): Ξεκίονησε το βόλει στο σωματείο ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. Εκτός από τις διακρίσεις της ως αθλήτρια της σάλας, με συμμετοχές και διακρίσεις στις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Γυναικών αλλά και σε σωματεία Εθνικών Κατηγοριών1 (ΟΠΕΡ, Παναθηναϊκό ΑΘΛΕΣΗ, ΜΕΣΣΑΡΑ, ΒΥΡΩΝΑ, ΚΥΔΩΝ ΙΩΝΙΚΟκα) διακρίθηκε και στο beach volley.Στις διοργανώσεις της ΕΣΠΕΚ (παγκρήτιο cirquit) κατέκτησε την 1η θέση τα έτη 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014. Το 2015 κατέκτησε την 1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 6ηθέση στους Μεσογειακού αγώνες.
 
tsopoulou
 
Λόγω υπόχρεωσων το βραβείο παρέλβε ο προπονητής του ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ κος Ιωάννου
 
ΤΣΟΥΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Αθλήτρια Εθνικής Ομάδας BeachVolley). Αγωνίζεται σήμερα στην ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ .Το 2015 μαζί με την Παρασκάκη κατέκτησε την 1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 6η θέση στους Μεσογειακού αγώνες.
 
 
brabeyshmoniakhs
 ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αθλητής Εθνικής Ομάδας Beach volley): Ξεκίνησε το βόλεϊ στο σωματείο ΑΘΛΕΣΗ. Ως αθλητής σάλας έχει συμμετάσχει σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών με τα σωματεία ΑΘΛΕΣΗ, ΟΠΕΡ, ΣΦΠΧ ενώ σήμερα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών στην ομάδα του ΟΦΗ. Γρήγορα όμως τον κέρδισε και το beach volley, έχοντας 107 διακρίσεις στο ενεργητικό του, ενώ ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας beach Volley έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Ευρωπαϊκούς και προολυμπιακούς αγώνες.

brabeysh_kola_bolitakh-1
 
Βολιτάκης Δημήτρης- Κόλα Αντιόλ (Εθνική Ομάδα BeachVolley Ανδρών):Ο Κόλα Αντιόλ είναι αθλητής του σωματείου ΗΡΟΔΟΤΟΣ ενώ ο Βολιτάκης Δημήτρης είναι αθλητής καλαθοσφάιρισης.Το 2017 κατέκτησαν μαζί την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κ19 και Κ22 που έγινε στη Χίο. Ως Εθνική ομάδα Ανδρών συμμετείχαν στο Βαλκανικό και κατέκτησαν την 9η θέση, ενώ χουν κληθεί να συμμετέχουν στο Προπονητικό camp για την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 
 

Σχετικά Άρθρα