Η Δραγουμάνου «ενώνει» Κοζάνη και Μακεδόνες Αξιού

10/02/2017 11:418742016/2017 Μακεδόνες Αξιού Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Μακεδόνες ΑξιούΔραγουμάνουΚοζάνη
be a maverick

 Την μακρόχρονη φιλία τους επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά  τα σωματεία της Κοζάνης και των Μακεδόνων Αξιού  με  συνδετικό κρίκο την  Μαριαλένα Δραγουμάνου. Η αρχηγός και εξαιρετική σκόρερ των Μακεδόνων, γέννημα-θρέμμα  της Κοζάνης, είναι  η αιτία της  άριστης συνεργασίας των δύο σωματείων αφού  κάθε χρόνο, βρίσκουν την «χρυσή τομή»  για ανανέωση της  υποσχετικής της .

 Μάλιστα μια από τις εκπλήξεις που σχεδίαζε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνηςκ.Παφίλης για την πίτα του Γυναικείου τμήματος, ήταν η παρουσία του προέδρου των Μακεδόνων Νίκου Ποντίκα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , δεν ήταν δυνατή.  Η Κοζάνη αναφορικά με την απουσία του κ. Ποντίκα ανέβασε στο f/b του συλλόγου την παρακάτω ανάρτηση:

«Μια από τις εκπλήξεις που σχεδίαζε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης  για την πίτα του Γυναικείου τμήματος, ήταν  να παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Μακεδόνες Αξιού, στην οποία ομάδα αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία η δική μας αθλήτρια Μαριαλένα Δραγουμάνου και ήδη η αγωνιστική παρουσία της συζητιέται στην Α1 του βόλεϊ.
Δυστυχώς για επαγγελματικούς του λόγους δεν κατάφερε ο κ. Ποντίκας να βρεθεί στην Κοζάνη την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 όταν κόψαμε τη βασιλόπιτα του Γυναικείου τμήματος. Πάντως ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Ποντίκα για τα καλά του λόγια στη σελίδα του Συλλόγου «Μακεδόνες Αξιού» στο facebook.

Από την άλλη πλευρά οι  Μακεδόνες σε ανάρτηση τους απάντησαν

«Ο Πρόεδρος του ΔΣ των Μακεδόνων Αξιού κ. Νίκος Ποντίκας ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Διοίκηση του Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team για την πρόσκληση στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου και εύχεται σε όλους του αθλητές του υγεία και επιτυχίες.

 Δοθείσης της ευκαιρίας, οι Μακεδόνες ευχαριστούν την Διοίκηση του Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team και ειδικά τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Παφίλη για την μακρόχρονη συνεργασία των δύο συλλόγων, η οποία συνεργασία έφερε στην ομάδα των Μακεδόνων, μεταξύ άλλων την αρχηγό μας Mαριαλένα Δραγουμάνου, αλλά και την Mαίρη Κόλλια η οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α1 με την ομάδα μας όσο και πέρυσι κατά την επάνοδό μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία και φιλία να κρατήσει για πολλά έτη ακόμα


Σχετικά Άρθρα