Η Αθηνά Παπαφωτίου, πρέσβειρα του 8ου Νο Finish Line Athens και καλεί όλες τις γυναίκες στο «Lidl Woman Run»!

Η «μαέστρος» του Παναθηναϊκού πρέσβειρα του 8ου Νο Finish Line Athens.

Αναλυτικά:

100 ημέρες απέμειναν για τον αγώνα 5χλμ «Lidl Woman Run» που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 8ου No Finish Line Athens, Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 10 το πρωί.

Η πρώην πασαδόρος της Εθνικής ομάδας και αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου προτρέπει όλες τις γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χιλιομέτρων, τα οποία μεταφράζονται σε ευρώ προσφοράς για τη συνέχιση του έργου του «Μαζί για το Παιδί»!

Η back to back Πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, που εκτός από τις αγωνιστικές της ικανότητες είναι γνωστή και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, έχοντας ιδρύσει μαζί με την πρώην συμπαίκτριά της στην Μιλούζ, το Ανθρωπιστικό Πρόγραμμα «Thriboo», με εθελοντικές δράσεις προώθησης εναλλακτικών μέσων εκπαίδευσης μέσω του αθλητισμού σε αναπτυσσόμενες περιοχές, όπως η Ζανζιβάρη και το «Zanzibar School of Hope», δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το κορυφαίο φεστιβάλ ψυχαγωγίας, άθλησης και κοινωνικής προσφοράς, No Finish Line Athens.

Για όλες τις πληροφορίες διαβάστε το άρθρο του nflathens ΕΔΩ.

spot_img

Περισσοτερα

Οι κορυφές της Ίκιτς δείχνουν τη διαχρονικότητα της!

Τι έχει πετύχει στην καριέρα της. Η Ματέα Ίκιτς έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο, έχοντας διανύσει...

VIDEO: Αυτή είναι η νέα κεντρικός του Πανιωνίου

Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της. Η Ματέα Ίκιτς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Πανιώνιο, σε...

Στην Κύπρο συνεχίζει η Τσοχατζή

Αλλαγή στην καριέρα της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας. Μετά από αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, η Μαρίνα Τσοχατζή θα συνεχίσει την...