Η Άννα Βίσση στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

10/06/2018 14:551222Προτάσεις Εξόδου
Vaat
Ετικέτες: Άννα ΒίσσηΚέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
be a maverick

Η Άννα Βίσση έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για μια εκρηκτική συναυλία την τελευταία ημέρα του Summer Nostos Festival, ένα κανονικό πάρτι για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Η Άννα Βίσση είναι μια από τις σημαντικότερες και αγαπητές Ελληνίδες τραγουδίστριες που όχι μόνο κατάφερε να αφήσει ισχυρό στίγμα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά συνεχίζει να παραμένει επίκαιρη καλλιτεχνικά για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του ’70 και συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, όπως ο Γιάννος Σπανός, ο Μάνος Ελευθερίου και ο Σταύρος Κουγιουμτζής. Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα στιγμάτισε όχι μόνο τη ζωή και την καριέρα των δύο καλλιτεχνών αλλά και συνολικά τη μουσική της Ελλάδας. Η Άννα Βίσση έχει κυκλοφορήσει 28 προσωπικά άλμπουμ ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις Όπερες και ένα Μιούζικαλ.

Στη σκηνή του Summer Nostos Festival, η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει με τη μοναδική της φωνή, κομμάτια που καλύπτουν το σύνολο της μουσικής της σταδιοδρομίας.

Συντελεστές: Η 11μελής ορχήστρα της με γνωστούς σολίστες και οι νέοι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού.

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα