Η ''αισιοδοξία'' είναι και το πρόβλημα!

21/05/2020 17:44856Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
be a maverick

Ύστερα από καραντίνα δύο μηνών βγάλαμε πρωταθλητή και επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες.
Τώρα αν είναι σωστό ή όχι η αλήθεια είναι μία…

ΌΛΟΙ έχουν ΔΙΚΙΟ και ΌΛΟΙ έχουν ΆΔΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν κερδισμένοι  από αυτή την ιστορία… κανένας, ούτε ο Ολυμπιακός αφού διεκδικούσε άλλους δύο τίτλους, αλλά ούτε οι άλλες ομάδες αφού πάντα υπάρχει ελπίδα στο όνειρο.
Είναι απαραίτητο να σταματήσει η κουβέντα για το χθές και να αρχίσει η κουβέντα για το αύριο.

του Στάθη Νικολούζου
Ένα Αύριο που έχει πολλές άγνωστες παραμέτρους και λίγα δεδομένα… Ένα από τα δεδομένα είναι τα άδεια ταμεία στα σωματεία αφού τα μόνα σίγουρα χρήματα που θα έχουν είναι αυτά που θα βάλουν οι παράγοντες από την τσέπη τους!

Ακούμε οικονομολόγους ,πολιτικούς και κάθε λογής ειδήμονα να περιγράφει ένα δύσκολο οικονομικά φθινόπωρο και ένα ακόμα δυσκολότερο χειμώνα αλλά μέσα μας υπάρχει η αισιοδοξία ότι δεν μπορεί κάτι θα γίνει και όλα θα πάνε καλά. Τραβήξαμε μια δεκαετία μνημονίων τώρα θα φοβηθούμε? 

Αυτή η αισιοδοξία είναι και το πρόβλημα που δημιουργεί και όλα τα προβλήματα…. στα ταμεία των ομάδων.

Οι παράγοντες έχουν να διαπραγματευτούν τώρα με αθλητές, αθλήτριες, προπονητές για μισθοδοσία που θα δοθεί τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες που κανένας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση εκείνη την περίοδο.

Οι ομάδες βλέποντας τα ταμεία τους άδεια ρίχνουν τα συνολικά μπάτζετ που θα διαθέσουν χωρίς απαραίτητα να ρίχνουν ανάλογα τα ατομικά μπάτζετ των αθλητριών και προπονητών.
Εύκολα θα πει κανείς ότι έχουμε Ελεύθερη αγορά, το ερώτημα όμως δεν είναι η αγορά αλλά η πώληση και πόσο εντέλει πουλάει το άθλημα μας?

Με σύνεση το καλοκαίρι για να έχουμε έναν ευχάριστο χειμώνα!

Όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί όσο περισσότερο νεράκι βάλουν τώρα τόσο κερδισμένοι θα βγουν αύριο. 


Σχετικά Άρθρα