Η ΑΕΚ ανακοινώνει Καββαδία!

22/05/2018 20:492230Α.Ε.Κ.
Ετικέτες: ΑΕΚΑγγέλα Καββαδία
be a maverick

Η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται να τρέχει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά με τον πρόεδρο κο Αλεξίου να ακούει και να υλοποιεί τις προτάσεις της Ελένης Μεμετζής.
Ύστερα από την ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με την Εύη Χρήστου και την Μάρβη Γιοβάνη αύριο αναμένεται να ακολουθήσει η Αγγελική Καββαδία!
Η 24 χρονη ύψους 1.88 κεντρική την περυσινή χρονιά αγωνιζότανε στο Αιγάλεω ενώ έχει αγωνιστεί  και στον Ηρακλή Κηφισιάς. 
Οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν με την Αρετή Τέζα ενώ υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα για μια ακραία αλλά και για την θέση λίμπερο.

Η Οικονομίδου πρέπει να θεωρείται πλέον παρελθόν από την ΑΕΚ ενώ οι Μπίσκου και Γκρέκα θα λάβουν προτάσεις ανανεώσεις αλλά με μειωμένες αποδοχές.
Εξετάζονται δύο περιπτώσεις για να καλύψουν την θέση της δεύτερης ακραίας που και οι δύο είναι στην προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.
Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που δείχνει αποφασισμένη να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 την στιγμή που ο Παναθηναϊκός  περιμένει το δικαστήριο να του ορίσει διοίκηση και τον Γιαννακόπουλο να την χρηματοδοτήσει ενώ ο ΠΑΟΚ κρατάει μια παράξενη ως περίεργη σιγή!  


Σχετικά Άρθρα