Η 4η ξένη αλλάζει τα δεδομένα!

31/01/2022 23:58994Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Την στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη οι περισσότερες ομάδες της volleyleague έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς! 

Στα πλαίσια του σχεδιασμού αυτού έχει δημιουργηθεί  ένα γκρουπ από 7 ομάδες που ζητούν και 4η ξένη στο πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleyland στο γκρούπ αυτό έχουν ενταχθεί ο Πανναξιακός , ο ΑΟ θήρας , ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.
Η ομοσπονδία αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα μπει 4η ξένη αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι στο τέλος θα υποχωρήσει αφού η πίεση απ όλες τις ομάδες θα αυξηθεί με κύριο επιχείρημα την Ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων! 

Η ομοσπονδία αντιτάσσει ως επιχείρημα την ενδυνάμωση των Εθνικών ομάδων αλλά εδώ βλέπουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά αφού στους άντρες δικαίωμα συμμετοχής έχουν 4 ξένοι και ας γίνεται πρωτάθλημα με 8 ομάδες!

Οι υποστηρικτές των 4 ξένων αθλητριών αντιτάσσουν ότι στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ υπάρχουν πολλοί ξένοι και οι εθνικές ομάδες είναι μια χαρά! 
Η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεφύγει τα μπάτζετ και ο ανταγωνισμός των ομάδων και θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους καλές και ποιοτικές ξένες αθλήτριες! 

Μεγάλη αντίδραση υπάρχει και από τις χαμηλότερες κατηγορίες που ζητούν αύξηση των ξένων αθλητριών. Ακούγεται ότι η ομοσπονδία έχει συναινέσει στο να μπει μια ξένη στα πρωταθλήματα της Β εθνικής!
Είναι καιρός οι ομάδες της Α1 να πάρουν το πρωτάθλημα που πληρώνουν στα χέρια τους και να δημιουργήσουν μια λίγκα με κανόνες και τηλεόραση!   

 


Σχετικά Άρθρα