ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες

17/11/2017 14:43996Μακεδόνες Αξιού Ηρακλής Κηφισιας 2017/2018
Ετικέτες: Volleyleague γυναικώνΗΡΑΚΛΗΣ ΚηφισιάςΑΣ Μακεδόνες ΑξιούΣπύρος ΧουντουμάδηςΜανώλης Σκουλικάρης
be a maverick

Το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του σε πέντε μας στη σεζόν δίνει ο Ηρακλής Κηφισιάς, υποδεχόμενος στο Ζηρίνειο τους πέμπτους στη βαθμολογία Μακεδόνες, οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, εκ των οποίων μία εκτός έδρας, το 3-2 την 2η αγωνιστική επί της Κορίνθου.
 

Ηρακλής Κηφισιάς (Σπύρος Χουντουμάδης): «Στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε με καλές ομάδες που ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα πιο κοντά στα μέτρα μας και θα κυνηγήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς».

 

Μανώλης Σκουλικάρης (ΑΣ Μακεδόνες): «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε την ανάλογη προσοχή. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα δουλεμένη, βελτιώνεται παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μακεδόνες είναι μέχρι στιγμής η ομάδα με τους περισσότερους άσσους στο πρωτάθλημα (52), αλλά και η ομάδα με τα περισσότερα χαμένα σέρβις 53. 

Η Χολστ με τους 25 πόντους είναι για την 5η αγωνιστική η πρώτη σκόρερ. Το ίδιο ήταν και την 1η αγωνιστική με 20 όπως και την 2η με 27, δηλαδή από τις 5 αγωνιστικές η Αμερικανίδα ακραία των Μακεδόνων είναι στις 3 πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος!
 

Ζηρίνειο (οδηγός), 17.00 ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες:

Διαιτητές: Γεωργάκη-Μενεσλής.

Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Επόπτες: Βαρατάσης-Νικάκης.

Γραμματεία: Δένδη

Σχετικά Άρθρα