Γ.Σ. Γρεβενών «Επιτυχημένο το τουρνουά mini volley»

12/04/2017 14:54949Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Γ.Σ. ΓρεβενώνΠάνθηρες ΚοζάνηςΜακεδονικός Καλαμπάκας
be a maverick

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «πρώτο από μία σειρά εσωτερικών τουρνουά mini volley» του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου.

Την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία είχαν αρκετά νέα αγόρια και κορίτσια την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών, με τον Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης -σε συνεργασία με τους Πάνθηρες Κοζάνης και τον Μακεδονικό Καλαμπάκας- να διοργανώνει ένα mini τουρνουά, το οποίο και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Ένα ακόμη πετυχημένο mini volley πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών με διοργανωτή τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών. Οι Πάνθηρες Κοζάνης, ο Μακεδονικός Καλαμπάκας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών μαζευτήκαμε για να υποδεχτούμε την άνοιξη και να βάλουμε τα πιτσιρικάκια μας σε διαδικασία παιχνιδιού. Είναι αυτές οι διοργανώσεις που μετουσιώνουν τις προπονήσεις όλης της χρονιάς σε αγωνιστική δράση.

Βλέποντας στα μάτια των μικρών αγοριών και κοριτσιών την αγωνία και την ανυπομονησία για τους αγώνες δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι. Ήταν το πρώτο από μία σειρά εσωτερικών τουρνουά mini volley του Γ.Σ.Γρεβενών με καλεσμένους συλλόγους από όλους τους γειτονικούς νομούς που στοχεύουν στην σύσφιξη των σχέσεων άλλα και στην απόκτηση βιωματικών βόλεϊ-εμπειριών» η σχετική τοποθέτηση του συλλόγου.


Σχετικά Άρθρα