back to top

Γρηγόρης Ρουσάκης: «Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι που το είχαμε κυκλώσει»

Διαβάστε Επίσης

Αποστολή εξετελέσθη για την Εθνική!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Γρηγόρης Ρουσάκης τόνισε ότι η Εθνική είχε «κυκλώσει» το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να διεκδικήσει πράγματα απέναντι στο Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Κ18 ανδρών.

Αναλυτικά:

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Γρηγόρης Ρουσάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρεμιέρα της Ελλάδας απέναντι στην Σλοβενία για τον Β’ όμιλο του Ευρωπαϊκού ανδρών Κ18 και αναφέρθηκε στον επόμενό μας αντίπαλο, το Βέλγιο.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους, πόσο μάλλον σε μία διοργάνωση ευρωπαϊκού και έναν όμιλο με ομάδες υψηλού επιπέδου. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε αλλά ήμασταν έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά. Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι που το είχαμε κυκλώσει εξαρχής ως στόχο» είπε αναφορικά για την πρεμιέρα με την Σλοβενία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γρηγόρης Ρουσάκης και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Βέλγιο που αντιμετωπίζουμε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7, 15.00).

«Το Βέλγιο πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των παμπαίδων και αυτό από μόνο του λέει πολλά για το αγωνιστικό του επίπεδο. Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αρκετά πράγματα και θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε κάτι καλό. Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι είναι έτοιμα και ξέρω ότι αύριο θα παίξουμε ακόμα καλύτερα απ’ότι σήμερα».

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Κ18 ανδρών, 3-1 τη Σλοβενία

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Εθνική ομάδα

Υπό το βλέμμα του Καλμαζίδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις της...

Με τον Γιάννη Καλμαζίδη να δίνει το παρών, η Εθνική ομάδα Κ16 ξεκίνησε τις προπονήσεις της στο...

Έπιασε δουλειά στους Μολάους Λακωνίας η Εθνική γυναικών Κ16

Στους Μολάους Λακωνίας βρίσκεται από την Κυριακή 13 Απριλίου η αποστολή της Εθνικής γυναικών Κ16, όπου ξεκίνησε...

Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ16: Στην Κρήτη τα προκριματικά

Στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Απριλίου ο...
spot_img