Γιώργος Σύρος: «Επιστρέφω στο δεύτερό μου σπίτι»

05/09/2017 17:4612132016/2017
Vaat
Ετικέτες: Γιώργος ΣύροςΕΑΠατρών
be a maverick

Ο Γιώργος Σύρος φόρεσε ξανά τη φανέλα της ΕΑΠ και μίλησε στη «Match» για τη νέα χρονιά αλλά και την επιστροφή του στην Πάτρα.

Ο Πατρινός λίμπερο έλειψε μία σεζόν από την ομάδα, για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, και φέτος είναι και πάλι «σπίτι του». Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μας. Αν προσπαθήσουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες να δίνουμε το 100% καθημερινά, συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Η ομάδα αποτελείται από πάρα πολύ ταλαντούχους Πατρινούς παίκτες, ενώ πέντε από αυτούς είναι μέλη των εθνικών ομάδων κάτι που αποδεικνύει το ταλέντο μας.
Η ομάδα έχει μεγαλώσει συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία μου και ηλικιακά αλλά κυρίως αγωνιστικά. Έχουν παίξει όλοι πλέον πάνω από δύο φορές στην Α2 και υπάρχει μια εμπειρία που δεν υπήρχε την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε και ήμουν εδώ.
Επιστρέφω στο δεύτερό μου σπίτι, εδώ όπου μεγάλωσα και έμαθα βόλεϊ. Εύχομαι φέτος να πάνε όλα όπως τα θέλουμε, να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς, να υπάρχει συνεχής στήριξη από τη διοίκηση όπως όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω πως στο τέλος θα πετύχουμε ακόμη μία μεγάλη στιγμή για την ΕΑΠ».

Ρεπορτάζ: Μάριος Μάντζος

πηγή: Matchnews

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα