Γιώργος Πετρέας: «Κρατάμε ότι προκριθήκαμε»

29/11/2017 22:48775Ολυμπιακός Challenge Cup Ανδρών
Ετικέτες: Challenge Cup ανδρώνΟλυμπιακόςΓιώργος Πετρέας
be a maverick

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, χάρη στο χρυσό σετ που πήρε κόντρα στην Ινεγκόλ στον επαναληπτικό που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». 

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού ,Γιώργος Πετρέας, τόνισε: «Θεωρώ ότι η Ινεγκόλ είναι ομάδα αναγνωρισμένης αξίας με παίκτες που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα.

Κρατάμε ότι προκριθήκαμε. Ξέραμε ότι θα έρθουν χωρίς άγχος, μόνο να κερδίσουν είχαν. Εμείς είμαστε σε μία περίοδο που παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη αλλά στο τέλος δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε την νίκη».

Για την Τουρ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον επόμενο γύρο,πρόσθεσε: «Είναι μία ομάδα με πολλούς διεθνείς παίκτες. Ήμουν 5 χρόνια στην Γαλλία και ξέρω καλά τι πάει να πει Τουρ και πόσο δύσκολο έργο έχουμε. Αν δεν προσέξουμε θα μας κάνει ζημιά. Θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι και με τον κόσμο μας θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».


Σχετικά Άρθρα