Γιώργος Κοτσιλιάνος: «Νέο άθλημα με πολύ μέλλον»

23/01/2018 19:18251Beach Volley
Ετικέτες: Γιώργος Κοτσιλιάνος
tatoo

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου τουρνουά Snow Volley στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 24 και 25 Φεβρουαρίου. Λίγο πριν τη δημοσίευση της αφίσας και της προκήρυξης της διοργάνωσης, οι ομάδες συγκροτούνται για να κατακτήσουν τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2018, τίτλος που δίνει το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, λίγο πριν ανακοινώσει τον παρτενέρ του και φορέσει τη στολή του για να πρωταγωνιστήσει μετά την άμμο και στο χιόνι, παρουσιάζει στο volleyball.gr το νέο άθλημα του χειμώνα.

«Η επιφάνεια του χιονιού είναι αναμφίβολα πιο σκληρή από την άμμο, το χιόνι πατιέται και παγώνει, χρειάζεται προσοχή όταν ο αθλητής πέφτει για την άμυνα, αφήστε που κάποιοι μπορεί και να το σκεφτούν. Ο χρόνος των αγώνων είναι μικρός, κάθε ματς διαρκεί περίπου μισή ώρα, νικητής αναδεικνύεται όποιος κατακτήσει 3 σετ, οι κανονισμοί είναι ίδιοι με το beach volley. Χρειάζονται ισοθερμικά, τάπες, σκούφοι, όλος ο εξοπλισμός για να μην κρυώνει ο αθλητής, ο οποίος πάντως κάνει κανονικά την προετοιμασία του σε σκληρή επιφάνεια πριν ανηφορίσει στο Χιονοδρομικό» κατατοπίζει τους ενδιαφερόμενους ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.

Στα Καλάβρυτα θα γίνει το πρώτο τουρνουά στην Ελλάδα, βάσει της ντιρεκτίβας της CEV, και το σημαντικό είναι ότι ο νικητής θα προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

«Είμαστε στην αρχή ενός νέου αθλήματος με μικρή ιστορία, αλλά με πολύ μέλλον, από τη στιγμή που θα γίνει και χειμερινό ολυμπιακό άθλημα» παρατηρεί ο Κοτσιλιάνος και ανανεώνει το ραντεβού μας για τα Καλάβρυτα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.


Σχετικά Άρθρα