ΕΣΠΕΜ: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου Γυναικών

02/06/2017 17:50790Τοπικά Γυναικών Ενώσεις
Vaat
Ετικέτες: ΕΣΠΕΜΜέγα ΑλέξανδροςΓιαννιτσαΤελικός Κυπέλλου Γυναικών
be a maverick

 Toν τελικό κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΜ φιλοξενουν τα Γιαννιτσά αύριο Σάββατο (3/6), ανάμεσα στον Ποσειδώνα Βέροιας και τον Αίαντα Κιλκίς και ο τοπικός Μέγα Αλέξανδρος σε συνεργασία με το Δήμο, υπόσχεται να διοργανώσει μια γιορτή του βόλεϊ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«Την εκδήλωση για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς των πρωταθλημάτων βόλλεϊ της Ε.ΣΠ.Ε.Μ  θα φιλοξενήσουν τα Γιαννιτσά στο κλειστό “ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ”, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Η γιορτή  διοργανώνεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών ( τμήματα βόλλεϊ ) με την ευγενική χορηγία του Δήμου Γιαννιτσών.  Ευχαριστούμε ειδικά τον δήμαρχο της πόλης μας κύριο Γρηγόριο Στάμκο καθώς και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Ιωάννη Γυριχίδη για την αμέριστη βοήθειά τους.

Κατά την έναρξή της θα γίνει ο αγώνας τελικού κυπέλλου γυναικών της Ε.ΣΠ.Ε.Μ. ανάμεσα σε δύο αξιόμαχες ομάδες, τον Ποσειδώνα της Βέροιας και του Αίαντα του Κιλκίς στις 18:00. Ένας δυναμικός τελικός που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση θα ακολουθήσουν οι απονομές μεταλλίων στούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και των κυπέλλων των  ομάδων όλης της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διακρίθηκαν στα φετινά πρωταθλήματα.

Ο Μέγας φέτος περήφανος για την ανάθεση  διοργάνωσης της γιορτής  στο σύλλογο, θα σηκώσει το κύπελλο εκείνο που σηματοδοτεί την άνοδό του στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλη την αγωνιστκή κοινότητα της Ε.Σ.Π.Ε.Μ και όχι μόνο.  Τιμή μας η παρουσία σας.»

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα