Πόπη Γιαννάκη (Σαρωνικός): «Είχαμε πίστη και συγκέντρωση»

14/02/2017 18:27886Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΣαρωνικόςΚορασίδεςΦαιναλ φορ Γ΄κατηγορίαςΕΣΠΕΔΑΠόπη Γιαννάκη
be a maverick

Με «σπασμένα τα φρένα» και μια εκπληκτική πορεία που μεταφράζεται σε 12 σερί νίκες, στις δύο φάσεις της κανονικής περιόδου, οι κορασίδες του Σαρωνικού πήραν πανηγυρική πρόκριση για το αντίστοιχο  F4 της  Γ΄κατηγορίας, ΕΣΠΕΔΑ, όπου στον ημιτελικό θα κοντραριστούν με την Ίριδα. (‘Αμιλα-Ίκαρος είναι το άλλο ζευγάρι).

 Η αρχιτέκτονας της μεγάλης πορείας της ομάδας και μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες  που πέρασαν από το χώρο του γυναικείου βόλεϊ, Πόπη Γιαννάκη, σχολίασε στο Volleyland.gr: " Ήταν κάτι αναμενόμενο  για τα κορίτσια του Σαρωνικού αυτή η πορεία και η πρόκριση. Είχαμε προετοιμαστεί και δουλέψει εντατικά με τις παίκτριες μου  για αυτό το στόχο.

 Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με πίστη, υπευθυνότητα και συγκέντρωση στα παιχνίδια που δώσαμε και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι κάναμε δύο ώρες προπόνηση καθημερινά. Όλη η ομάδα πίστευε και ήθελε την προκριση.»

Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στον ημιτελικό με την Ίριδα, ένα ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να περάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης.»


Σχετικά Άρθρα