Γ.Σ. Ηλιούπολης: Κοίτα τι έκανες…

03/03/2017 11:04322Ηλιούπολη
Ετικέτες: ΓΣ ΗλιούποληςΔήμητρα ΛυκογιάννηΓκλιγκοροβιτσ
tatoo

Με αφορμή το φάιναλ φορ της Γλυφάδας, τo ilioupoliwomenvolley,gr γυρίζει το ρολόι ακριβώς ένα χρόνο πίσω. Μιλάει με πρωταγωνιστές και… ταξιδεύει στη Χίο.
Ήταν το διήμερο 4-5 Μαρτίου του 2016 όπου άπαντες στην Ηλιούπολη ζούσαν τη μαγεία της συμμετοχής στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου. 
Μια εμπειρία πρωτόγνωρη σχεδόν για όλους στην ομάδα, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί όχι μόνο πάνω στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά και στα κορίτσια της Δήμητρας Λυκογιάννη. Όλοι γνώριζαν τις δυσκολίες που έκρυβε ο ημιτελικός απέναντι στην «Ένωση». Ωστόσο ήταν μια μοναδική εμπειρία για κάθε αθλήτρια.
Με αφορμή εκείνη τη διοργάνωση, μίλησαν στην ιστοσελίδα του ΓΣΗ η προπονήτρια αλλά και τρείς παίκτριες που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα. Τι θυμούνται, τι έκανε εντύπωση και γενικότερα πως έζησαν εκείνη τη διοργάνωση. Έτσι, θα μας βάλουν ακόμα καλύτερα στην ψυχολογία των αθλητριών αλλά και στο κλίμα των αγώνων που έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ: Σίγουρα για το σωματείο της Ηλιούπολης ήταν ιστορική στιγμή για τις αθλήτριες μεγάλη καταξίωση και για εμένα προσωπικά ήταν ένα μοναδικό γεγονός που είχε επισφραγίσει τους κόπους της χρονιάς. Οπωσδήποτε μας έδωσε ώθηση και θέληση να κάνουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον και να θέσουμε νέους στόχους. Εύχομαι στις ομάδες που συμμετέχουν να έχουν καλούς αγώνες και να απολαύσουμε όμορφο θέαμα
.
ΜΠΙΛΙΑΝΑ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΒΙΤΣ: Αναμφίβολα ήταν σπουδαία επιτυχία για εμάς και μόνο η συμμετοχή σε μια τόσ σπουδαία διοργάνωση.  Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια, όπως εμείς. Οπότε ήταν δεδομένο το συναίσθημα της χαράς που είχαμε. Αυτή η χαρά έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και γενικότερα υπήρχε μια θερμή ατμόσφαιρα σε κόσμια επίπεδα. Εύχομαι να δούμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου και φέτος με τους φιλάθλους να γεμίζουν το Κλειστό της Γλυφάδας.


ΜΑΡΒΗ ΓΙΟΒΑΝΗ: Καταρχάς, μου έχει μείνει ότι ήταν μια όμορφη διοργάνωση, όπου ο κόσμος της Χίου ήταν αρκετά ζεστός και φιλόξενος. Αυτό βοήθησε ακόμα περισσότερο τις αθλήτριες. Από πλευράς ψυχολογίας είναι εκπληκτικό συναίσθημα να βρίσκεται κανείς σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας όσον αφορά το βόλεϊ. Ομολογώ ότι ένιωσα περήφανη για μένα και την ομάδα μου που φτάσαμε εκει. Φυσικά και δε ξεχνώ ότι ήταν σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου. Θα ήθελα οπωσδήποτε να ξαναζήσω πριν τελειώσω την καριέρα μου κάτι παρόμοιο και εύχομαι όλοι να απολαύσουν ωραία ματς στη Γλυφάδα.

ΟΛΓΑ ΜΑΛΟΥΣΑΡΗ: Το φάιναλ φορ της Χίου ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία και εκείνο το διήμερο ουσιαστικά κατάλαβα από κοντά τι σημαίνει γιορτή του βόλει. Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω σε αυτό το γεγονός, ήταν όμορφη αίσθηση να αγωνίζεσαι σ” ένα γήπεδο γεμάτο και να βλέπεις το κόσμο να περιμένει να θαυμάσει τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου ώστε να μάχονται για το ποιός θα κερδίσει το τρόπαιο. Πραγματικά είναι από τα παιχνίδια που μένουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό ενός αθλητή.
 


Σχετικά Άρθρα