Γ.Σ Αντίκυρας: «Ένα υπέροχο ταξίδι»

17/06/2017 21:22809Αναπτυξιακά Αγοριών
Ετικέτες: ΓΣ Αντίκυρας
be a maverick

Οι Παίδες του ΓΣ Αντίκυρας ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το παρόν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη. Μια ακόμη αθλητική χρονιά έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα.

Φυσικά, όλοι μας γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι δεν υπήρχαν ελπίδες διάκρισης αγωνιζόμενοι με παιδιά του Γυμνασίου στη βασική 6άδα απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και έτσι οι τρείς ήττες ήρθαν φυσιολογικά μεν αλλά καθόλου εύκολα για τους αντιπάλους μας που χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ για να καταβάλουν την αντίσταση του ΓΣ Αντίκυρας.

Η ομάδα μας ήταν πολύ ανταγωνιστική στους αγώνες που έδωσε, πάλεψε όλα τα παιγνίδια στα ίσια και επέστρεψε στην Αντίκυρα με ψηλά το κεφάλι έχοντας για μια ακόμη φορά πετύχει την πανελλήνια αναγνώριση και κάνοντας με τα επιτεύγματά της το όνομα του πανέμορφου τόπου μας να ακουστεί για μία ακόμη φορά παντού.

Πολλοί θα πρέπει να ζηλέψουν το πάθος, την ψυχή και την προσπάθεια αυτών των παιδιών που δεν τα παρατάνε ποτέ παρόλο που τα πάντα γύρω είναι εναντίον τους. Και οι μικρότεροι της ομάδας θα πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτούς και να προσπαθήσουν να τους μοιάσουν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους που μας έχουν χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Αξίζει επίσης να κάνουμε μια αναφορά στην στιγμή που ο προπονητής κ. Γουγούσης αποχαιρετώντας στο σαλόνι του ξενοδοχείου τα παιδιά που δεν θα ξαναπαίξουν στην παιδική ομάδα ξέσπασε σε λυγμούς έχοντας στο μυαλό του τις ατέλειωτες ώρες προπόνησης, αγώνων και προσπάθειας που πέρασε μαζί τους καθώς και τις επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. ‘Ήταν μια έντονα φορτισμένη στιγμή που ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί και τελείωσε με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου στον Γιάννη, τον Λουκά, τον Άγγελο, τον Θανάση και τον Δημήτρη ευχόμενοι εξίσου μεγάλες επιτυχίες σε ότι κάνουν στη συνέχεια της ζωής τους.


Σχετικά Άρθρα