Γ. Βασιλειάδης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο βόλεϊ»

23/08/2017 20:571016Απόψεις Νέα & Ειδήσεις ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: Γιώργος ΒασιλειάδηςΓιώργο ΚαραμπέτσοΙσίδωρο ΠρίντεζηNovasports
be a maverick

Ιδιαίτερη αναφορά στην ομοσπονδία βόλεϊ και στα προβλήματά της έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports και στους δημοσιογράφους Ισίδωρο Πρίντεζη και Αποστόλη Λάμπο.

«Τον κακομοίρη τον Γιώργο» είπε αρχικά αστειευόμενος ο υφυπουργός αναφερόμενος στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο με τον οποίο διατηρεί σχεδόν καθημερινή επαφή και μαθαίνει τα προβλήματα που κουβαλά από το πρόσφατο παρελθόν η ομοσπονδία.

«Έχω πολλές βόμβες στα χέρια μου που αλλάζουν παλάμη. Είμαι σίγουρος ότι θα τις γλυτώσουμε όλες. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στην ομοσπονδία βόλεϊ. Όλοι ξέρουν ότι το δικό μου γραφείο είναι ανοικτό σε όλους και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Ξέρουμε ότι σε πολλές ομοσπονδίες είναι πολύ δύσκολη λόγω εσφαλμένων χειρισμών και λαθών που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ήρθε και η κρίση και έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, να γίνουν ρυθμίσεις στα χρέη και να γίνει ένα restart. Στο επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε λύσεις. Θα πρέπει οι ελεγκτικές εταιρείες να ελέγχουν και να μας στέλνουν μηνύματα. Το μοντέλο είναι προβληματικό. Πρέπει να βρούμε ένα πιο σοβαρό τρόπο να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Είναι πολλές υποθέσεις που βρίσκονται στον εισαγγελέα. Υπάρχει θέμα με την ταχεία αντιμετώπιση των προβλημάτων από την δικαιοσύνη. Θα υπάρχουν αλλαγές μέσω του νέου αθλητικού νόμου. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης ομοσπονδιών. Μπορεί να είναι λύση και αυτή αλλά δεν είναι το καλό σενάριο. Αυτό είναι το πλάνο B ή το plan C. Όλα είναι ανοικτά. Εμείς δουλεύουμε για το πρώτο μας πλάνο. Θέλουμε όλες τις ομοσπονδίες ανοικτές με διοικήσεις που θα λογοδοτούν και θα ελέγχονται».

πηγή: ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show (σελίδα στο facebook)


Σχετικά Άρθρα