Φθία: Νέος προπονητής ο Θ. Παπαθωμόπουλος

15/05/2017 14:211331Α2 Ανδρών
Ετικέτες: ΑΠΣ ΦθίαΠαπαθωμόπουλος
tatoo

 Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Θ. Παπαθωμόπουλο στη θέση του Χρ. Μακρή, ανακοίνωσε ο σύλλογος της Φθίας που πρόφατα κέρδισε την άνοδο του στην Α2 ύστερα απο αγώνα μπαράζ κόντρα στη ΓΕΗρακλείου:

«Την τεχνική ηγεσία της ομάδας των αντρών μετά την άνοδό στην Α2 Εθνική κατηγορία αναλαμβάνουν οι:
-coach ο Θ.Παπαθωμόπουλος
-assistant coach ο Κ.Πλιάτσικας
-statistics Δ.Κορτομανιτης

Η Διοίκηση του συλλόγου μας ευχαριστεί τον Χ.Μακρή για την βοήθειά και προσφορά του στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Φυσικά δεν αποχωρεί από τον σύλλογο αλλά αναλαμβάνει εξολοκλήρου το δύσκολο κομμάτι των αναπτυξιακών στα αγόρια.

Τέλος η Διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία στους νέους προπονητές στο δύσκολο έργο που έχουν για την παραμονή στην Α2 του χρόνου.

Ο Θ.Παπαθωμοπουλος ως νέος προπονητής των αντρών μας είπε:
"Μαζί με τον Κώστα και τη βοήθεια του Δημήτρη αναλάβαμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα αυτό της παραμονής στην Α2.Τις 2 προηγούμενες φορές που η Φθία βρέθηκε σε αυτή την κατηγορία έπεσε.Έχουμε πάρα πολύ ΔΟΥΛΕΙΆ μπροστά μας και σε πολλούς τομείς...
-Οργάνωση του τμήματος για τη σωστή λειτουργία του
-Χορηγίες
-Μεταγραφές:
έχουμε ήδη εντοπίσει που πονάει η ομάδα, σε ποιές θέσεις και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και τις πρώτες προσθήκες στο ροστερ μας ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου.-Και φυσικά προπόνηση από φέτος για του χρόνου.
Η βοήθεια όλων είναι σημαντική αφού όλοι μαζί μπορούσε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από ότι μόνοι μας...»


Σχετικά Άρθρα