Φοίνικας Ρόδου: Αντωνιάδης και του χρόνου

20/05/2017 14:22325Τοπικά Ανδρών
Ετικέτες: Φοίνικας ΡόδουΝίκος ΑντωνιάδηςΒ' εθνική ανδρών
tatoo

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Αντωνιάδη, ανακοίνωσε ο Φοίνικας Ρόδου ο οποίος πάλεψε μεχρι την τελευταία στιγμή για να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α2 ανδρών απο τα μπαράζ ανόδου της Β΄εθνικής (Περιφέρεια Αιγαίου) που έγιναν στη Σάμο αλλα δεν τα κατάφερε. Χαρακτηριστικά ο σύλλογος του "σμαραγδένιου νησιού" ανέφερε στην ανακοίνωση του:

«Ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη και για την νέα περίοδο. Τον ευχαριστούμε και του δείχνουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας.

Ο σύλλογος πιστός στο πλάνο τριετίας που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή και ακολουθώντας χωρίς παλινωδίες και ταλαντεύσεις τον στόχο που από κοινού έχουμε ορίσει , είναι στην ευχάριστη θέση μετά από οκτώ μήνες συνεργασίας να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για την επιλογή του προπονητή, στο πρόσωπο του κυρίου Αντωνιάδη.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας αναπτυξιακής πορείας η οποία αυτή την στιγμή για τον σύλλογο μας με μόνο δυο χρόνια λειτουργίας είναι έντονα ανοδική .

Με 5 τμήματα αγωνιστικά, με πάνω από 95 παιδιά στις ομάδες μας, συνεχίζουμε με όραμα και φιλοδοξίες για τους αθλητές μας και για το άθλημα το οποίο υπηρετούμε .

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που βλέπουμε να υπάρχει από γονείς και παιδιά για τον σύλλογο μας αλλά και για τον τρόπο δουλειάς η οποία γίνεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεύρυνση των μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ με νέα άτομα τα οποία θα αναλάβουν θέσεις στα τμήματα μας.

Ο Φοίνικας δεν είναι μια ομάδα με στενά γεωγραφικά όρια.Αυτή τη στιγμή το 40% των παιδιών του συλλόγου είναι από το Παραδείσι και το 60% από την υπόλοιπη Ρόδο. Ο σύλλογος πλαισιώνεται από παιδιά των χωριών Κρεμαστή – Παστίδα – Μαριτσά – Έμπωνα – Αρχάγγελος – Ιαλυσός – και τέλος της Πόλης της Ρόδου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας για όλο το καλοκαίρι θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.»

 


Σχετικά Άρθρα