Φλοίσβος, Κέρκης και ΟΦΗ κατέθεσαν πρόταση για wild card - ενώ όλοι περιμένουν τον ''Αυτοκράτορα'' !

31/08/2023 20:21767Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ο Κέρκης Σάμου αλλά και ο ΟΦΗ έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την μία θέση στην volleyleague Αντρών! 
Όλοι όμως κοιτούν προς τον Βορρά και περιμένουν τον άλλοτε ''αυτοκράτορα'' του Ελληνικού Βόλεϊ τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να καταθέσει το ενδιαφέρον του! 

Η ΕΣΑΠ είναι αποφασισμένη να δώσει τουλάχιστον Μία Wild card και υπό προϋποθέσεις και δεύτερη αν δεν κατέβει ο Φοίνικας Σύρου (θεωρείται απίθανο από τους παράγοντες της Σύρου το να κατέβει η ομάδα την στιγμή που δεν έχει αθλητές) και με δεδομένο της φυγής του μεγάλου χορηγού που ήταν τα ναυπηγεία Σύρου! 

Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην preleague αντρών, οι 10 ομάδες έμειναν σύντομα 9 μετά την αποχώρηση του Αριστοτέλη Σκύδρας , κινδυνεύει να μείνουν 8 αν αποχωρήσει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και αν προβιβάσουν  δύο ομάδες στην Α1 θα μείνει η preleague με 6 ομάδες!

Θεωρείται δεδομένο ότι θα ανέβει ο ΉφαιστοςΦλώρινας στην preleague ενώ αναμένεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον η Κερατέα

Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε δέκα ομάδες στην Α1 και 8 στην preleague!

Είναι γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο θα σωθεί το γόητρο των αντρικών πρωταθλημάτων και θα έχουμε δύο πρωταθλήματα χωρίς ενδιάμεσα ρεπό!

Στην περίπτωση που θα έχουμε δύο πρωταθλήματα από 9 ομάδες θα είναι καταστροφικό για το άθλημα κάτι που γνωρίζει ο ''μετρ της διπλωματίας'', πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος !

 

Σχετικά Άρθρα