ΑΜΣ Φιλωτίου: Τουρνουά μπιτς στη Μικρή Βίγλα

06/07/2017 13:38613Beach Volley
Ετικέτες: ΑΜΣ ΦιλωτίουΜικρή ΒίγλαΤουρνουά beach volley
be a maverick

  Αναφορά στο τουρνουά Beach Volley που θα διοργανώσει ο ΑΜΣ Φιλωτίου στο τέλος Ιουλίου (29-30/7) στην τοποθεσία Μικρή Βίγλα. κάνει αναφορά το Sportcyclades και ο Σπύρος Μάκαρης:

«Στο περσινό ''Τουρνουά Beach Volley'' της Μικρής Βίγλας που διοργανώνει ο ΑΜΣ Φιλωτίου μιλήσαμε για το καλύτερο από τα 8 που έχουν διοργανωθεί με τον σύλλογο της ορεινής Νάξου να βάζει τον πήχη ψηλά και φέτος να στοχεύει σε μία ακόμη διοργάνωση.

Ναι… η ώρα για το 9ο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη της Βάσως Κύλη έρχεται και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού της Μικρής Βίγλας, με τη στήριξη τον χορηγών και φέτος της ΕΑΣ Νάξου ετοιμάζουν μία γιορτή του Beach Volley που είναι σίγουρο ότι θα χαρούν οι συμμετέχοντες και οι θεατές που θα το παρακολουθήσουν.

Το 9ο Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου θα πραγματοποιηθεί στη παραλία της Μικρής Βίγλας στις 29 και 30 Ιουλίου και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι της 27 Ιουλίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την υπεύθυνη διοργάνωσης Κατερίνα Μουστάκη στο 6944849721»

Πηγη: Sportcyclades


Σχετικά Άρθρα