Φιλίποφ: «Κάνω... βάρη για να σηκώνω κούπες» (vid)

19/03/2017 21:54436Ολυμπιακός Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΝτίμα ΦιλίποφΦαιναλ φορ κυπέλλου ανδρών
tatoo

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ σήκωσε το δεύτερο φετινό τρόπαιο του Ολυμπιακού, το Κύπελλο Ελλάδας στο Final 4 της Θεσσαλονίκης και δήλωσε στην κάμερα του Volleyland.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε ένα ακόμα Κύπελλο και μάλιστα μέσα στην Θεσσαλονίκη. Κάνω... βάρη για να σηκώνω κούπες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου, σε όλο το σταφ και στη διοίκηση, που έχει κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα εδώ».

Για τον επόμενο στόχο του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα, ο διεθνής πασαδόρος ξεκαθάρισε: «Έχουμε το "δύο στα δύο" και τώρα πάμε για το πιο σημαντικό, που είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε από την Αθήνα και από όλη την Ελλάδα για να μας στηρίξει».

Όσο για το πού αφιερώνει τον τίτλο, καθώς ανδρώθηκε αθλητικά στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Ξεκίνησα από τον Επίκουρο Πολίχνης και νιώθω πάρα πολύ ωραία, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μία ιδιαίτερη πόλη για μένα. Έχω μια οικογένεια εδώ, την οικογένεια του κολλητού μου, Κώστα Αυγητίδη. Η οικογένεια αυτή είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Να αφιερώσω λοιπόν σε αυτούς, που με στήριξαν μέχρι το τέλος, στην ομάδα, στη διοίκηση και στον κόσμο».

Αναφορικά με το πού κρίθηκε το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Στην ομαδικότητα. Είμαστε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο».

 Σχετικά Άρθρα