Φιλαθλητικός: Στο Σοφικό οι παγκορασίδες

18/04/2017 17:30569Παγκορασίδες
Ετικέτες: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκόςπαγκορασίδες
be a maverick

Αναχώρησαν σήμερα σιδηροδρομικώς το απόγευμα οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού, για να συμμετάσχουν,  σε Πασχαλινό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Σοφικό Κορινθίας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη.

Η Λαρισινή ομάδα, η οποία έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατές ομάδες  και να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος Παγκορασίδων που συμμετάσχει.

Στο σταθμό βρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαβάτσικος Θανάσης, ο οποίος ευχήθηκε στις αθλήτριες να περάσουν όμορφα, να δείξουν καλό αγωνιστικό «πρόσωπο» εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο μας, να αποκομίσουν  όσο γίνεται περισσότερες εμπειρίες από την συμμετοχής τους στο συγκεκριμένο τουρνουά, που θα τις βοηθήσουν στο μέλλον να βελτιωθούν περισσότερο, μιας και θα αντιμετωπίσουν δυνατές ομάδες εκτός της περιφέρειας  και πάνω από όλα, να το χαρούν.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες:

(Βασίλεβα Σβέτλα) Βαϊοπούλου ,Τσιλιάκου ,Γαργάλα , Χατζηκαλινικίδου , Σεκλειζιώτη , Μπίλλη, Τζίκα, Γεροστέργιου,Παραφέστα,Παπαμιχαήλ.


Σχετικά Άρθρα