Δραπετσώνα: F4 γιορτή για τις Κορασίδες Α'

26/04/2017 22:131123Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΔραπετσώναStar Volley Academy
be a maverick

Μια σημαντική διοργάνωση ανέλαβε να φιλοξενήσει ο σύλλογος της Δραπετσώνας μαζί με τη Star Volley Academy, το F4 των Κορασίδων Ά. Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης αναφέρει:

«Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση-γιορτή στο χώρο των υποδομών volley αναλαμβάνει ο αθλητικός σύλλογος της Δραπετσώνας. Η ικανοποίηση είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού η ομάδα Κορασίδων της Δραπετσώνας συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. 

Η Ακαδημία Star Volley συμμετείχε από την αρχή της συνεργασίας της με τον αθλητικό σύλλογο της Δραπετσώνας και το τμήμα volley και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που συνεισφέραμε σε αυτή την 2ετή αναπτυξιακή προσπάθεια η οποία αργά και σταθερά έφερε δύο αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου (Κορασίδες Α' και Κορασίδες Β') στην τελική φάση της Ένωσης.

Είμαστε περήφανοι για ΟΛΕΣ τις αθλήτριες που έφεραν τη σημαντική αυτή διάκριση και αναμένουμε να ζήσουμε πολύ ενδιαφέρουσες αγωνιστικές αναμετρήσεις! Καλή επιτυχία και αναμένουμε όλους στο γήπεδο το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Απριλίου αντίστοιχα!!!»


Σχετικά Άρθρα