Ευκαιρία για ''λεηλασία''?

20/01/2021 23:081208Απόψεις
Ετικέτες: Χάρης ΝτιγριντάκηςΑΟΝΝΝΕ ΑμαζόνεςΑΟ ΛαμίαςΠανναξιακός Α.Ο.Ν.
be a maverick

Η ομάδα των Αμαζόνων έδωσε αρχικά αγώνα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και στην συνέχεια έδιωξε την Αμερικάνα κεντρική Ασλεϊ Όουενς ''αδυνατίζοντας'' την ήδη αδύνατη ομάδα της αλλά κερδίζοντας σοβαρές περικοπές στα οικονομικά της, ενισχύοντας το ταμείο της.

Εκμεταλλευόμενη την ''παράλογη  διάταξη για το δικαίωμα δύο μεταγραφών under 20'' της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου βρήκε ευκαιρία για την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων αθλητριών από τις χαμηλότερες κατηγορίες που τις ξεσηκώνει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, δημοσιογράφος, κος Xάρης Ντιγριντάκης χωρίς να ενημερώσει, ως όφειλε, πρώτα τα σωματεία. 

Την ίδια στιγμή οι ομάδες από τις χαμηλότερες κατηγορίες δεν μπορούν να προσφέρουν στις αθλήτριες τους τα αυτονόητα δηλαδή απλές προπονήσεις αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο τις απαγορεύει! 

Ο άνθρωπος που ήθελε να προστατέψει το  brand του πρωταθλήματος όπως ο ίδιος ισχυριζόταν για να δικαιολογήσει την εμμονή του  για να συνεχιστεί το ''πρωτάθλημα παρωδία'' , φρόντισε αντί να ενισχύσει την ομάδα του, να διακόψει  την συνεργασία με μία από τις δύο αλλοδαπές αθλήτριες που είχε.

Δεν διστάζει μάλιστα να το διαδίδει ως διαρροή όπως βλέπετε το σημερινό άρθρο του volleynews.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η μεταγραφική περίοδος δεν έγινε για να μαζέψουν τα ταλέντα οι δήθεν ''έξυπνοι της Α1'' αλλά για να ενισχυθούν οι ομάδες που είχαν απώλειες λόγω της φυγής των αθλητριών στο εξωτερικό! 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα των Αμαζόνων ανέβηκε χαριστικά στην volleyleague  αφού το πρωτάθλημα της pre league δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα η φετινή volleyleague γυναικών να αποτελείται από 14 ομάδες αντί για 12.

H ομάδα των Αμαζόνων  ήταν 2η την στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα ενώ εκκρεμούσαν αρκετές αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η regular season και στην συνέχεια θα είχαμε play off με τις τέσσερις ομάδες που θα τερμάτιζαν από την 2η θέση έως την 5η.  

Παρόμοια κατάσταση είχαμε και από την ομάδα της Λαμίας που ανέβηκε με wild card ''με ονοματεπώνυμο υπουργού'' και με δήθεν μεγάλες χορηγίες αλλά φρόντισε να διώξει τις 3 ξένες αθλήτριες kαι δύο πρωτοκλασάτες Ελληνίδες και να τις αντικαταστήσει με αθλήτριες από τις χαμηλότερες κατηγορίες και με δύο αθλήτριες από τον πάγκο του διαλυμένου Πανναξιακού! 

 


Σχετικά Άρθρα