Ευχαριστίες Αστέρα στον δήμαρχο!

13/05/2018 02:25355Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Αστερας Νίκαιας
tatoo

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και ευχαρίστησε τον δήμαρχο  Γιώργο Ιωακειμίδη αλλά και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στην ομάδα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: 
Σε μια σημαντική επιτυχία δεν είναι μόνο οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτήν, αλλά και περισσότερο ή λιγότερο εμφανείς παράγοντες, που υποστηρίζουν κάθε σημαντικό εγχείρημα.
Στη μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης του βόλεϊ που γίνεται σε μια ιστορική περιοχή, όπως της Νίκαιας, η οποία κατά το παρελθόν ανέδειξε το άθλημα με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης Γεώργιος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, αφού βεβαιώθηκαν για την ποιότητα της προσπάθειας που γίνεται και την αγάπη του κόσμου σε αυτή, την υποστήριξαν για το καλό της περιοχής και των κατοίκων.
Στην πρόσφατη μεγάλη γιορτή ανόδου της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, είχαμε την ευκαιρία δημόσια να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε το Δήμαρχο Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη Γεώργιο, για την υποστήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.
Χθες, αντιπροσωπεία αθλητριών του Συλλόγου μας, επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Αθλητισμού, κ. Μπακατσέλο Ιωάννη και του παρέδωσαν εκ μέρος του Συλλόγου, τιμητική πλακέτα για το έργο του στον τομέα των υποδομών, ιδιαίτερα αυτών που δημιουργήθηκαν στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη!
Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα τα μεγάλα έργα και οι σημαντικές προσπάθειες που γίνονται στις τοπικές κοινωνίες, δεν είναι δυνατόν να αποκτήσουν τη μέγιστη δυναμική τους, αν δεν αναγνωρίζονται και αν δεν υποστηρίζονται από τους θεσμικούς παράγοντες.
Για το λόγο αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τη δημοτική αρχή και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος την προσπάθειά μας, η περιοχή της Νίκαιας να εκπροσωπείται στο χώρο του βόλεϊ, όσο τον δυνατόν ψηλότερα.

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα