''Εξώδικο'' -Απάντηση από Αλεξάκου - Νomos στο Volleyland

23/09/2022 19:441674
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Εξώδικος δήλωση λάβαμε από την  εταιρεία NOMOS LLC και την Ευφροσύνη Αλεξάκου σχετικά με το άρθρο με τίτλο

«Αφού βρήκε κλειστές πόρτες στην Ελλάδα, κατέληξε στην Σουηδία!»


Δεν  καταλαβαίνουμε που διαφωνούν με το εν λόγω κείμενο! Η μόνη διαφορά που βλέπουμε είναι ότι θεωρεί η ίδια αλλά και η NOMOS ότι οι επιλογές της είναι οι καλύτερες σε αντίθεση με την άποψη του άρθρου! 


Ειλικρινά, μακάρι για το καλό της ίδιας της Αλεξάκου αλλά και του Ελληνικού βόλεϊ ,οι επιλογές της να είναι οι καλύτερες και με τις πράξεις της να μας διαψεύσει! 

Σας προτρέπουμε να την διαβάσετε την δήλωση με προσοχή και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα! 

«Στο διαδικτυακό δημοσιογραφικό μέσο «VOLLEYLAND» το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο «Αφού βρήκε κλειστές πόρτες στην Ελλάδα, κατέληξε στην Σουηδία!»https://www.volleyland.gr/arthra/afoy-vrike-kleistes-portes-stin-ellada-katelixe-stin-soyidia/, το οποίο σχολιάζει την αθλήτρια Ευφροσύνη Αλεξάκου και την εταιρία Nomos LLC που την εκπροσωπεί.

Στη δημοσίευση απαντούμε ότι η Ευφροσύνη Αλεξάκου κατά τη τετραετή της συμμετοχή στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα του NCAA έχει πετύχει διακρίσεις οι οποίες την αναδεικνύουν ως την σπουδαιότερη Ελληνίδα αθλήτρια του volleyball που αγωνίστηκε σε Αμερικάνικο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Δεν συμμετείχε στην εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού της και στην επιλογή της να αγωνιστεί στη πρωταθλήτρια Σουηδίας συνέβαλε ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων, μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας υπερέχουν στο πολλαπλάσιο αυτών της χώρας μας.

Το μέσο Volleyland αξιοποιεί το ατυχές περιστατικό του τραυματισμού μίας σημαντικής αθλήτριας, που στέρησε από την εθνική μας ομάδα τη συμμετοχή της, για να ασκήσει κριτική τόσο κατά της «επιλογής της» να σπουδάσει με υποτροφία εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στις ΗΠΑ, όσο και κατά της εταιρείας που την εκπροσωπεί. Θεωρούμε ότι θα ήταν εποικοδομητικότερο να δημοσιογραφούσε για τη βελτίωση των συνθηκών στη χώρα μας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, αντί να βάλλει κατά αθλητριών που φροντίζουν το μέλλον τους. Εξάλλου, μεγάλος αριθμός αθλητριών που σπούδασαν στις ΗΠΑ επέστρεψαν και αγωνίζονται και στην Α1, αλλά και στην εθνική ομάδα. Μη ξεχνάμε τέλος ότι δια στόματος του τακτικού αρθρογράφου του μέσου έχει αναφερθεί ότι, αν ήθελε να εξασφαλίσει τη κόρη του, θα την έστελνε και αυτός στις ΗΠΑ για σπουδές (βλ.  https://www.volleyland.gr/arthra/anazitoyntai-athlitries-na-stirixoyn-tis-ethnikes-omades/).»

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα