Έξι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης

Τρεις παρουσίες στο Champions League και μία σε παιχνίδι με «γαλανόλευκο» ενδιαφέρον.

Έξι ΈΛληνες διαιτητές θα σφυρίξουν στην Ευρώπη τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά:

Έξι Έλληνες διαιτητές θα σφυρίξουν αγώνες των Ευρωπαϊκών κυπέλλων το διάστημα 16-18 Ιανουαρίου. Αναλυτικά:

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της τούρκικης Ετσατσίμπασι με την ιταλική Σκαντίτσι για τον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της Πλόβντιβ από την Βουλγαρία με την ουγγρική Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου για τον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της γαλλικής Μιλούζ με την σέρβικη Γεντίστβο για τον Α’ όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Λώρα Κυριοπούλου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα είναι 2ης διαιτητής στο παιχνίδι της τούρκικης Αρκάς με την ισπανική Σορία για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup ανδρών.

Η διεθνής διαιτητής Έλενα Δανιηλίδου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα είναι 2ης διαιτητής στο παιχνίδι της γερμανικής Δρέσδης με την ελβετική Νοσατέλ για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup ανδρών.

Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της πολωνικής Κέμικ Πολίτσε με την ιταλική Κιέρι της Μάρθας Ανθούλη.

spot_img

Περισσοτερα

Η ώρα της κρίσης για την Βάσας!

Η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η Βάσας κληρώθηκε στον όμιλο...

Πάλεψε η Βάσας, της έλλειψαν οι λεπτομέρειες για τον...

Θα τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς του ομίλου η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου. Η Βάσας...

Με τη βοήθεια της έδρας θέλει την υπέρβαση η...

Η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου ετοιμάζεται για μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση. Από την ώρα της κλήρωσης ήταν ξεκάθαρο...