Εθνικη κορασίδων: Φιλική ισοπαλία με την Ελπίδα

22/03/2017 22:00320Eθνική Κορασίδων
Ετικέτες: Εθνική ΚορασίδωνΕλπίδα
tatoo

 Ισόπαλη 2-2 με την Ελπίδα Αμπελοκήπων αναδείχθηκε η Εθνική Κορασίδων στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Τάκης Φλώρος και σ’ αυτό το παιχνίδι έκανε πολλές δοκιμές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών απέναντι σε μια ομάδα της Α1 Γυναικών.

«Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα αλλά δείχνουμε καλά στοιχεία… Μέσα από την καθημερινή δουλειά πιστεύω θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και σίγουρα θα είναι σημαντικά τα δύο φιλικά που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα στη Βουλγαρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελπίδα για την παρουσία της εδώ στον Ατέρμωνα αλλά και στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ αύριο στις 19:00 υπάρχει νέο φιλικό με τον Αίαντα Κιλκίς.

Τα σετ: 25-16, 22-25, 25-17, 17-25
Η σύνθεση της Εθνικής: Καρακάση, Τσελέπη, Τσιόγκα, Καρατζόγλου, Αλεξάκου, Τσιγκαροπούλου, Κόττα-λ /Πετρινόλη-λ, Μικέλη, Βογιατζόγλου, Χαριτωνίδη, Νταλ, Κυπαρίσση, Λεονταρίδου.
Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης) Γουίλσον, Μπολέτου Κ., Καλαντάτζε, Μπολέτου Μ., Νώτη, Καλανταρίδου, Δάκου –λ / Δροσοπούλου, Παπάζογλου, Καλαϊτζάκη, Αρμουτσή, Γκοβεδάρου, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου.


Σχετικά Άρθρα