Συγκεντρωτική παγκορασίδων Πελοποννήσου

12/05/2017 12:43570Νέα & Ειδήσεις
Ετικέτες: Συγκεντρωτική παγκορασίδωνΠελοποννησος
be a maverick

Συγκεντρωτική προπόνηση των Παγκορασίδων της Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στην Πάτρα και η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Μακρυκώστας Γεώργιος & η Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου κ. Λεγάτου Ελένη στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτος γεν. 2004 - 2005 της Ε.Σ.ΠΕ.Π. καλούν για προπόνηση τις Παγκορασίδες την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 17.45 (διάρκεια προπόνησης 18.00 – 20.30 ) στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι.

Tηλ. Εποικ. κ. Μακρυκώστας Γεώργιος 6945263268
Τηλ. Εποικ. κ. Λεγάτου Ελένη 6975549318

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι παιδιά που πληρούν σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει ,καθώς και τις τεχνικές -τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων κατόπιν συνεννόησης με τους ομοσπονδιακούς κ . κ . Μακρυκώστας Γεώργιος & Λεγάτου Ελένη .-

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτού (με τις 2 όψεις του).

Αν δεν υπάρχει αθλητικό δελτίο θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.-

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (δελτίου ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.
Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία .


Σχετικά Άρθρα