back to top

ΕΣΠΕΔΑ: «Τιτανομαχία» Εθνικού και Ιωνικού στην Ν. Σμύρνη για την δεύτερη κούπα της ιστορίας τους

Διαβάστε Επίσης

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ανδρών από την Κ21 του Μίλωνα, η εβδομάδα γιορτής για το βόλεϊ της Δυτικής Αττικής κλείνει το Σάββατο βράδυ, με τον μεγαλύτερο και λαμπερότερο τελικό κυπέλλου γυναικών.

Β’ Εθνική Γυναικών: Η Έβδομη αγωνιστική για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας

Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, Ιωνικός Νίκαιας και Εθνικός Πειραιώς, τους οποίους χωρίζουν δύο βαθμοί, μετά την συγκλονιστική τους αρχική μονομαχία στο παιχνίδι του Ά γύρου που έληξε με 3-2 υπέρ της ομάδας της Νίκαιας, υπόσχονται στο κλειστό «Α. Βαρίκας» της Ν. Σμύρνης να δώσουν μια δεύτερη τιτανομαχία υψηλού επιπέδου με μπόλικο θέαμα και πολλές συγκινήσεις, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση της κούπας.

Μια κούπα που και οι δύο φιναλιστ κυνηγούν να κατακτήσουν για δεύτερη φορά. Ο Ιωνικός ήταν κυπελλούχος το 2021-22 ενώ ο Εθνικός θα υπερασπιστεί τον περυσινό που κατέκτησε το 2023-24 στο κλειστό του Κερατσινίου.

Ο δρόμος για τον τελικό

Ο Ιωνικός Νίκαιας για να φτάσει στον τελικό, απέκλεισε 3-0 τον Ιάσωνα Νίκαιας, 3-1 την Γλυφάδα, 3-0 τη Δραπετσώνα, και στον ημιτελικό τον Κελεό Ελευσίνας με 3-1.

Ο Εθνικός από την πλευρά του έβγαλε νοκ άουτ 3-0 τον Σείριο Ασπροπύργου, 3-0 την ‘Ενωση Ιλίου, 3-0 τον Αλιμο, και 3-1 την Ίριδα Ν.Σμύρνης στον ημιτελικό.

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Έπιασε «δεκατριάρι» ο πρωτοπόρος Ιωνικός, ακάθεκτος και ο δεύτερος...

Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση  για την 13η αγωνιστική  της  Β' Εθνικης γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, η οποία όμως δεν...

Επιστροφή στη δράση με δύσκολη νίκη του Ιωνικού κόντρα...

Ξεκίνημα για το 2025 είχαμε και στην Β΄ εθνική ανδρών ΕΣΠΕΔΑ με την 7η αγωνιστική να σημαδεύεται...

Με νίκες ξεκίνησαν τη χρονιά ο πρωτοπόρος Πειραϊκός και...

Επανεκκίνηση και στην Τοπική 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής η οποία ηταν παράλληλα...
spot_img