ΕΣΠΕΔΑ: Ο Απολλώνιος πρωταθλητής στις κορασίδες!

30/04/2018 16:29467Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΕΣΠΕΔΑ
tatoo


 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα κορασίδων της Ένωσής μας, με το final8 που διεξήχθη στις 27-28-29/4 στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας στο Περιστέρι.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν Περιστέρι και Απολλώνιος, καθώς στους ημιτελικούς αγώνες της 28/4 νίκησαν με 3-1 σετ και 3-0 σετ τον Ολυμπιακό και την ΓΣ Ηλιούπολης αντίστοιχα.

Την 1η θέση  κατέκτησε ο Απολλώνιος καθώς νίκησε στον τελικό το Περιστέρι σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με ωραίες φάσεις και ανατροπές , διάρκειας 2 ωρών και 10 λεπτών  με 3-2 σετ (25-14,28-30,16-25,25-19,15-5)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (ΔΕΝΑΞΑΣ Γ.) : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΓΚΙΟΥΡΔΑ, ΡΑΠΤΗ, ΓΟΥΝΟΥ (ΑΡΧΗΓΟΣ), ΣΥΡΙΓΟΥ, ΣΑΡΡΗ/ΑΓΓΕΛΗ(Λ),ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΑΚΗ ΔΗΜ(Λ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, ΛΕΣΙ, ΤΣΟΥΡΑΚΗ, ΤΕΠΕΤΙΔΟΥ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΑΚΗ ΑΝΑ

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΠ-ΔΡΟΣΙΝΟΥ Β.ΠΡΟΠ) : ΤΣΑΤΟΥΜΑ (ΑΡΧΗΓΟΣ), ΜΙΛΗ,ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ.ΓΛΥΝΟΥ, ΣΚΕΜΠΗ, ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ(Λ),ΚΟΛΙΟΥΛΗ(Λ), ΖΙΩΓΑ. ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΙΚΡΙΛΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΧΡΑΝΙΩΤΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΣΙΝΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Στον μικρό τελικό η ΓΣ Ηλιούπολης νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ (17-25,25-22,25-18,25-16) και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες της τελικής φάσης :

Καλύτερη πασαδόρος: ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΕΦΕΝΗ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Καλύτερη επιθετικός: ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΑ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Καλύτερη υποδοχέας: ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Καλύτερη μπλοκέρ: ΜΠΟΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

MVP: ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΣΤΕΛΛΑ ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου παράγοντες προπονητές διαιτητές και αθλητές, που με την παρουσία τους έδωσαν έντονο παλμό και ενίσχυσαν τις μικρές αθλήτριες στην προσπάθειά τους. Επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Περιστερίου οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κασουρίδης Νίκος, Θεοδωράκος Τάσος και Καλιάφας Τάσος, από την ΕΟΠΕ παρευρέθηκαν ο ταμίας Κος Καβαλιεράκης Τάκης και ο πρώην διεθνής αθλητής και team manager εθν.ομάδων Γκιούρδας Μάριος, και από την ΕΣΠΕΔΑ ο γεν.γραμματέας Κος Χαλβατζής Νεκτάριος, ο ειδικός γραμματέας Κος Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κος Ιατρόπουλος Χάρης καθώς και η ΠΟΠ κοριτσιών ΕΣΠΕΔΑ Κα Φαρμάκη Κατερίνα, ενώ καθόλη τη διάρκεια διεξαγωγής του final 8 παρευρισκόταν η Ένωση έχοντας τη γενική εποπτεία των αγώνων, εκπροσωπούμενη από τον αντιπρόεδρο Κο Νίκο Δελαγραμμάτικα, τα μέλη κ.κ.Ιατρόπουλο, Κουφοπούλου και Νικολούζο και τον ειδ.γραμματέα Κο Σαρατσόπουλο. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και συνέβαλαν στην  ομαλή διεξαγωγή τους.


Σχετικά Άρθρα