back to top

ΕΣΑΠ: Ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του Παναθηναϊκού

Διαβάστε Επίσης

Ομόφωνα αποδεκτή από την ΕΣΑΠ, έγινε η πρόταση του Παναθηναϊκού για το παράβολο των επιπλέον ξένων, αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει περισσότερους από 4.

Ιντάλγκο στο Volleyland: «Για πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός – Φοβερή έδρα το Παλατάκι!»

Η πρόταση των «πρασίνων» λέει: Εφόσον μία ομάδα θέλει να αποκτήσει περισσότερους από 4 ξένους θα πρέπει να πληρώνει επί πλέον παράβολο για κάθε ξένο που αποκτά 10.000 Ευρώ. Με τα χρήματα αυτά να πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η ΕΟΠΕ αποκλειστικά για την οργάνωση των Εθνικών ομάδων υποδομής για την ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ ένα ποσοστό θα πηγαίνει και στον ΠΑΣΑΠ για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του.

Βέβαια, στην τελευταία συνεδρίαση, είχε γίνει και πρόταση, ώστε να μην υπάρχει περιορισμός στους πόσους ξένους θα έχει κάθε ομάδα. Για να περάσει όμως οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται ομοφωνία των τριών φορέων (ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΕΟΠΕ) κι έτσι το θέμα έχει μείνει στάσιμο ενόψει της σεζόν 2025-26.

Ωστόσο, από την άλλη, γιατί να μη δώσουμε περισσότερη βαρύτητα στους νέους κι ανερχόμενους Έλληνες και τα έξτρα 10χιλιαρα να πηγαίνουν εκεί; Γιατί δηλαδή να μην επενδύσουμε στα ταλέντα που έρχονται από τις ακαδημίες και να πρέπει δίνονται χρήματα σε 40αρηδες που έρχονται για τα τελευταία «ένσημα»;

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Πέρασε από τη Μεταμόρφωση ο Παναθηναϊκός, έπιασε κορυφή το...

Ανεβαίνει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΑΑΑ καθώς η μάχη της κορυφής αποκτά ενδιαφέρον από...

Πρωταθλήτρια η Κηφισιά στα Αγόρια Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ

Αλλαγή σκήπτρων είχε το πρωτάθλημα Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ καθώς η Κηφισιά νίκησε τον Πανερυθραϊκό στον τελικό και...

Ήφαιστος Φλώρινας: Ιστορικό παιχνίδι με Μίλων

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μίλωνα (19/2, 18:00) έχουν ρίξει το ενδιαφέρον τους στον Ήφαιστο Φλώρινας. Pre League...
spot_img