Επιστολή διαμαρτυρίας κατά της ΕΡΤ

10/07/2017 12:50660Beach Volley
Ετικέτες: Επιστολή διαμαρτυρίαςΕΡΤΜπιτς βόλεϊΑντίρριο MasterΓιώργος Κογκαλίδης
be a maverick

  Μετά την σκλητή κριτική στο f/b, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ, Γιώργος Κογκαλίδης και το μέλος της ειτροπής μπιτς βόλεϊ της CEV, Θανάσης Ρέρρας, ετοίμασαν επιστολή διαμαρτυρίας κατά της ΕΡΤ για την μη ζωντανή κάλυψη του τουρνουά στο Αντίρριο και την προβολή εκδήλωσης μπάσκετ.

Μάλιστα έδωσαν το κείμενο της επιστολής στη δημοσιότητα και  ζητούν από όσους αισθάνονται την ίδια δυσαρέσκεια με την επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης, να βάλουν την υπογραφή τους  στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υπάρχει:

 

«Πρός Αθλητικό τμήμα Ε.Ρ.Τ.

 

Κοινοποίηση  Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

                       Μέλη       Δ.Σ. Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

                        Δ/νοντα συμβουλο Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

 

Αγαπητοί Κύριοι

  Σας μεταφέρουμε την έντονη αγανάκτηση μας , για τη μή ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  BEACH-VOLLEY Ανδρών-Γυναικών.

Το Ολυμπιακό άθλημα του BEACH-VOLLEY δεν λαμβάνει αντικειμενικής μεταχείρισης  από τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή η προβολή διοργανώσεων καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα αθλήματος (3X3 Basket) λαμβάνει δεσπόζουσα θέση.

  Θα σας παρακαλούσαμε όπως λάβετε σοβαρά υπ΄οψιν σας τις θέσεις μας. Το BEACH-VOLLEY είναι το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα με εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Άλλωστε είναι από τα λαοφιλέστερα αθλήματα των Ολυμπιακών αγώνων.

Οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παρουσιάζουν έντονο ανταγωνισμό και συναρπαστική εξέλιξη. Οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες μας εκπροσωπούν διεθνώς με σημαντικές επιτυχίες.Η χώρα μας είναι από τις πρωτοπόρες στην ανάπτυξη του BEACH-VOLLEY και  το άθλημα έχει χιλιάδες οπαδούς.

  Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση η μη ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Ελπίζουμε ότι θα γίνουν κατανοητές οι αιτιάσεις μας και να διορθωθεί η αδικία έναντι των πολυάριθμων φίλων του BEACH-VOLLEY.

Ακολουθούν υπογραφές

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ    Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

ΡΕΡΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ                Μέλος Επιτροπής BEACH-VOLLEY C.E.V.

 

Παρακαλούνται όσοι συμφωνούν, όπως αποστείλουν τη σύμφωνη γνώμη τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: threrras@gmail.com, ώστε να αποσταλεί άμεσα στην ΕΡΤ»

 

 


Σχετικά Άρθρα