Επόμενα ''θύματα'' οι αθλητές του ΟΦΗ? Χάος χωρίς τέλος!

19/02/2021 01:33991Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογία
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΑΟ ΚηφισιάςΦίλιππος ΒέροιαςΕΣΑΠΠαντελής ΤαρνατόροςΟΦΗβόλειΒόλλευ
be a maverick

Τα εγκλήματα της ΕΣΑΠ συνεχίζονται και πλέον το θέμα έχει ξεφύγει!

Το τραγικό λάθος της ΕΣΑΠ και του Παντελή Ταρνατόρου να μην δώσει την αναβολή στον αγώνα με την Βέροια, τα αποτελέσματα αυτού, δείχνουν να μην τελειώνουν και τα χειρότερα είναι μπροστά μας! 
Η νεοφώτιστοι πανηγύριζαν με τον άπειρο πρόεδρο τους που δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Κηφισιάς για αναβολή!  Δεν δίστασαν σε επόμενο παιχνίδι να κόβουν τούρτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο! 

Η ομάδα του ΟΦΗ έφτασε στην Αθήνα αγωνίστηκε πρώτα με την  Κηφισιά των πολλών κρουσμάτων και στην συνέχεια πήγε στο γνωστό ξενοδοχείο που έφαγαν και ήπιαν καφέ με αθλητές του Μίλωνα και του Ολυμπιακού!

Οι αθλητές του Ολυμπιακού  πήγαν στο Μελίνα Μερκούρη στις 13.00 την στιγμή που ο αγώνας ξεκίναγε στις 16.00 και έκαναν τεστ που όλα ήταν αρνητικά! 

Το παιχνίδι τελείωσε σε 66 λεπτά και την ώρα που πήγαν στα αποδυτήρια οι αθλητές του ΟΦΗ μαθαίνουν ότι αθλητής του Ολυμπιακού έφυγε γιατί έπαιζε με πυρετό! 

Σήμερα έμαθε όλο το πανελλήνιο ότι από τους αθλητές του Ολυμπιακού βγήκαν πέντε διαγνωσθέντες θετικοί στο covid-19 και ακόμα δύο από το σταφ. 

Ανακοινώθηκαν  σήμερα την στιγμή που οι αθλητές του ΟΦΗ έχουν βρεθεί στο σπίτι τους και έχουν πάρει αγκαλιά τα αγαπημένα τους πρόσωπα! 

Και τώρα που η κατάσταση δεν πάει άλλο άρχισαν οι σκέψεις  η ΕΣΑΠ να βάλει στον ''πάγο'' το πρωτάθλημα με 10ημερη τουλάχιστον διακοπή

 Οι αθλητές του ΟΦΗ πλέον ζουν με το άγχος αν έχουν κολλήσει… γιατί η υγεία είναι ανεκτίμητη!

Είστε αστείοι! Αν δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την υγεία των ανθρώπων κλείστε την πόρτα και πηγαίνετε στα σπίτια σας! 

ΥΓ. Ο ΠΑΣΑΠ έχει να πει τίποτα ή αναλώνει την επαναστατικότητα του στις γενέθλιες ευχές?


Σχετικά Άρθρα