Επιβεβαίωση volleyland: Τέλος η Melo, καλωσορίζει Wallace ο ΑΟ Θήρας

15/02/2021 09:35450Α1 volley league Γυναικών
Ετικέτες: ΑΟ Θήρας
be a maverick

Επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά  το ρεπορτάζ του Volleyland που από τις 5 Φεβρουαρίου σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για το νέο απόκτημα της Κυκλαδίτικης ομάδας  και για την αντικατάσταση της Βραζιλιάνας Φερνάντα Μέλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Θήρας ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου για τον ερχομό της 24χρονης Αμερικανίδας Alyse Wallace Ford, που με ύψος 178εκ θα κληθεί να αντικαταστήσει την Βραζιλιάνα και να δώσει λύσεις στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Η Ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει μια ακόμη νέα προσθήκη στην ομάδα μας. Πρόκειται για την Αμερικανίδα Alyse Wallace Ford, που θα αγωνιστεί στη θέση της διαγώνιας.

Η Alyse Wallace Ford έχει γεννηθεί το 1997 στις Η.Π.Α., έχει ύψος 1,80 και έχει συμμετάσχει σε 16 πρωταθλήματα με 4 ομάδες, τις USC Trojans, Arizona State University, Rote Raben Vilsbiburg, και Valencianas de Juncos.

Η Alyse Wallace Ford πρόκειται να αντικαταστήσει την Fernanda Melo η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρόκειται να χειρουργηθεί άμεσα στην Αθήνα και να επιστρέψει για την αποθεραπεία της στη Σαντορίνη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του φετινού Πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, καλωσορίζει την Alyse Wallace Ford, εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της και ο,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που εύχεται να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια για κάθε ομάδα".

 


Σχετικά Άρθρα