Επιστροφή Μιχάλη Ζορπίδη στον Άρη!

04/07/2018 19:05568Άρης
Ετικέτες: ΑΡΗΣΖορμπίδης
tatoo

Ο έμπειρος παράγοντας που οδήγησε το βόλεϊ του Άρη 
στις καλύτερες του μέρες ενεργοποιείται και πάλι στην δυσκολότερη στιγμή του τμήματος.

Πολύ σύντομα θα υπάρχουν νεότερα όσον αφορά τον προπονητή τον οποίο θα ανακοινώσει σύντομα και πρόκειται για προπονητή που έχει την ικανοτητα να αναγεννήσει την ομάδα όπως και το ρόστερ της ομάδας.

Με δηλώσεις που έκανε  ο Μιχάλης Ζορπίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εγκαινιάζει νέα εποχή στο ανδρικό τμήμα του Άρη με στόχο να επιστρέψει στην Volley League (Α1). Την σεζόν 2018-19 ο Άρης θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και για να επιστρέψει στην Volley League θα χρειαστούν δύο χρόνια.
«Στεναχωριέμαι να βλέπω τον Άρη στην Β΄Εθνική. Είπαμε να βοηθήσουμε όλοι. Τους είπα πως θα σας ανεβάσω στην Α1 και μετά βλέπουμε...», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ζορπίδης αιφνιδιάζοντας ευχάριστα μέχρι και την δημοσιογραφική παραγωγή της εκπομπής.
Στην ερώτηση για το πως πήρε την απόφαση να ενεργοποιηθεί πάλι είπε:
«Εντάξει οι οπαδοί του Άρη μας ζητούσαν να βοηθούσαν. Εμείς οι βολεϊμπολικοί παρακολουθούμε χρόνια το βόλεϊ. Οταν φτάσαμε να βλέπουμε τον Άρη στην Β΄Εθνική κάτι πρέπει να γίνει. Τρέφουμε μεγάλη αγάπη για το άθλημα και αυτή την ομάδα. Δεν γίνεται η κορυφαία ομάδα του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα να παίζει στην Β΄Εθνική. Είπα και στον κύριο Ψηφίδη το μόνο που θέλω είναι το γήπεδο. Τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα θα αναλάβω εγώ».
Για το εάν θα μπει ενεργά και στο ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Ζορπίδης το απέκλεισε: «Στο ποδόσφαιρο πήρα μία σουίτα. Ακόμα είμαστε μάχιμοι στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο για κάτι περισσότερο».

πηγή: liberovolley11.blogspo.com


Σχετικά Άρθρα