Επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΠΕ στο κλιμάκιο Δυτικής Κρήτης

Στην Κρήτη με γεμάτη ατζέντα ο Γιώργος Καραμπέτσος!

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ βρίσκεται στην Κρήτη και χθες (Πέμπτη 7/12) παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών Δυτικής Κρήτης.

Αναλυτικά:

Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες των σωματείων του νησιού, με ανθρώπους της δημοτικής αυτοδιοίκησης αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις των κλιμακίων.

Σήμερα, Πέμπτη 7/12 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Καζάκου και τον Σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Σούδας στα Χανιά και είδαν από κοντά την προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών Δυτικής Κρήτης. Την προπόνηση παρακολούθησαν και οι προπονητές των σωματείων που άνηκαν οι 18 αθλήτριες του κλιμακίου.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος την Παρασκευή 8/12 θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα δει από κοντά την προπόνηση του κλιμακίου Ηρακλείου.

638375705680939999_Small.jpg

 

638375705681096265_Small.jpg

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...