Επίσκεψη από τον Γιάννη Ρηγάκο σε σχολεία της Σπάρτης

Σε μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του δημοτικού αλλά και σε παιδιά γυμνασίου παρουσίασε το άθλημα του βόλεϊ ο Γιάννης Ρηγάκος.

Η ΕΟΠΕ συνεχίζει να φροντίζει μαθητές σε όλη την Ελλάδα να ενημερώνονται για το άθλημα του βόλεϊ και την περασμένη Τρίτη σειρά είχαν παιδιά από την Σπάρτη να δεχθούν επίσκεψη από τον περιφερειακό προπονητή, Γιάννη Ρηγάκο.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ ο περιφερειακός προπονητής Γιάννης Ρηγάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Τάξεις Β΄,Ε΄και  ΣΤ΄και στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις τάξεις Α΄και Γ΄.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα παιδιά  των Σχολείων ενημερώθηκαν για το βόλεϊ και συμμετείχαν στις ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου και στον όμορφο προαύλιο χώρο του Ιδιωτικού Σχολείου, σύμφωνα με τις οδηγίες του περιφερειακού προπονητή.

spot_img

Περισσοτερα

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των επόμενων ημερών

Μεγάλα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες! Παιχνίδια που κρίνουν στόχους θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε όλα...

Ελεύθερη είσοδος στο παιχνίδι του Φοίνικα με τον ΠΑΟΚ

Οι «πειρατές» θέλουν τον κόσμο τους απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική του...

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πήγασο, πήρε το τρίποντο ο...

Η ομάδα της Πολίχνης έδειξε καλή εικόνα, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-1. Ο Ντανιέλ Καστελάνι...