ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλητής Παμπαίδων ο ΑΣ Ελπίς

14/05/2017 12:09516Αναπτυξιακά Αγοριών
Ετικέτες: Ελπίδα Αμπελοκήπωνεπεσθφαιναλ φορ Παμπαίδων
tatoo

 Τον τίτλο του Πρωταθλητή Παμπαίδων ΕΠΕΣΘ κατέκτησε ο ΑΣ Ελπίς, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με στον τελικό του F4, με 3-1 σετ (25-12, 25-20, 19-25, 25-20) στο ΕΑΚ Νεάπολης.

Η επικράτηση της ομαδας του Βαλάντη Μαμάη ήταν απόλυτα δίκαιη και θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη μετά το 2-0. Οι νεαροί «πράσινοι» κυριάρχησαν στο πρώτο σετ και έκαναν σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο σετ, αφού έχαναν με 15-18 και το κατέκτησαν με σερί 10-2.

Στο τρίτο η αντίδραση του Αίαντα ήταν πιο έντονη και το καλό σέρβις έφεραν τη μείωση του σκορ, αλλά η Ελπίδα μπήκε δυνατά στο τέταρτο, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και τελείωσε το παιχνίδι.

Η μεγάλη βραδιά επισφραγίστηκε με την ανάδειξη του Ραφαήλ Σιμητού ως MVP του Final Four από τους προπονητές και ήταν η επιβράβευση για την εξαιρετική του απόδοση και στους δύο αγώνες. Ηταν ακόμη το τέλειο κλείσιμο σε μία καταπληκτική σεζόν, με 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις τρία χαμένα σετ.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους πρωταθλητές μας Ραφαήλ Σιμητό, Χρήστο Γιαμακίδη, Χρήστο Σαλταφερίδη, Μιχάλη Ρετζέπη, Γιώργο Πούλο, Ιάσωνα Αθανασίου, Παναγιώτη Χατζηνάκο, Λευτέρη Γιαμούκογλου, Ασημάκη Αντωνιάδη, Παύλο Μαγδαλιανίδη, Σωκράτη Πέτρου και Βασίλη Παπουλίδη, τους προπονητές Βαλάντη Μαμάη, Γιώργο Καραβιδόπουλο και τους εφόρους Στράτο Φωτιάδη, Θεόφιλο Μάρτση και Δημήτρη Χατζηνάκο.

Τα σετ: 25-12, 25-20, 19-25, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Πούλος, Αθανασίου - Χατζηνάκος, Γιαμούκογλου, Αντωνιάδης, Μαγδαλιανίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζαχαρόπουλος, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Καραολάνης, Πεντίδης, Ν. Σδραυκάκης - Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης.

 

 


Σχετικά Άρθρα