ΕΟΣ: Έκανε περίπατο με Ιωνικό

14/02/2017 16:26837Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΕΟΣιωνικός 80
be a maverick

 

Τη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΕΟΣ αντιμετωπίζοντας τον ουραγό ΠΑΣ Ιωνικό ΄80 στην Σταυρούπολη. Ο αγώνας δεν αντέχει μεγάλης κριτικής. καθώς oι φιλοξενούμενες παρατάχθηκαν με μόλις 7 παίκτριες.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι 14 αθλήτριες από τον προπονητή Γιώργο Ακριτίδη. Aυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Σταυρούλας Παπάζογλου μετά από 8 μήνες λόγω τραυματισμού, με τη φανέλα του ΕΟΣ.

 

Ο Γιώργος Ακριτίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός αυτό: «Κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τους 3 βαθμούς κόντρα στον αποδεκατισμένο Ιωνικό. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιες αθλήτριες που «τραβάνε» το κουπί τόσο καιρό και να παίξουνε οι υπόλοιπες. Το ευχάριστο φυσικά σήμερα είναι η πρώτη συμμετοχή της Παπάζογλου μετά από πολύμηνη αποχή και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Λαμία στο Χαλκιοπούλειο. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

 

Τα σετ: 25-9, 25-15, 25-11

ΕΟΣ (Ακριτίδης Γ.): Αρμουτάκη, Ζηνωνίδου, Σταφυλίδου, Παπακώστα, Χατζηνικολάου, Παπουλίδου, Γεωργιάδου (λ) / Βουγιουκλίδου, Ανεσιάδου, Μοσχοπούλου, Παπαζογλού, Παπαδοπούλου Ε., Δημητριάδου, Παλτιμσίζογλου (λ)

 

ΠΑΣ  ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80 (Κόρδος Ν.): Λογκιζίδου, Παπανίκου, Μπέτσα – Βέτσα, Καραντάσιου, Κιρκινέζου, Σταμουλακάτου, Δημητράντζου (λ)

 

Σχετικά Άρθρα