ΕΟΠΕ: Θέλει πιστοποίηση φορέων-εγκαταστάσεων μπιτς βόλεϊ

24/04/2017 15:37799Beach Volley
Ετικέτες: ΕΟΠΕΜπιτς βόλεϊ
be a maverick

Η ΕΟΠΕ καλεί τους φορείς που δραστηριοποιούνται ιδιωτικά στο άθλημα του Beach Volley, να ξεκινήσουν στις διαδικασίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις προβλέψεις των σχετικών Κανονισμών.

Συγκεκριμένα:

Α) Όλοι οι φορείς που στην δράση τους περιλαμβάνεται το Beach Volley (Αθλητικοί Σύλλογοι, Club κλπ), θα πρέπει να υποβάλουν στην ΕΟΠΕ τις σχετικές αιτήσεις στις ειδικές φόρμες για την αναγνώριση της δραστηριότητας τους στο συγκεκριμένο Ολυμπιακό άθλημα.

Β) Φορείς που διατηρούν η δραστηριοποιούνται σε αγωνιστικές εγκαταστάσεις Beach Volley, θα πρέπει να υποβάλουν τις σχετικές φόρμες πιστοποίησης προκειμένου να πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν καθορισθεί για τις διάφορες κατηγορίες διοργανώσεων (Open, Challenger, Satellite, Regional κλπ).

Γ) Όλες οι δραστηριότητες των παραπάνω φορέων (τουρνουά, σχολές, καμπ, κλπ), προκειμένου να αναγνωρισθούν και να καταχωρηθούν στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ, θα πρέπει να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις (πιστοποίηση φορέα και αγωνιστικής εγκατάστασης).

Οι σχετικές φόρμες και οι οδηγίες συμπλήρωσης τους βρίσκονται στο σαιτ της ΕΟΠΕ (Beach Volley/πληροφορίες για διοργανωτές), και μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά bvregistration@volleyball.gr.

Όλες οι κατηγορίες αιτήσεων των φορέων συνοδεύονται από παράβολο €20, ενώ ειδικά για διοργανώσεις θα πρέπει να υποβάλλονται 20 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης (εξαιρούνται οι διοργανώσεις μέχρι 15 Μαΐου οι οποίες θα αντιμετωπισθούν με πιο μικρές προθεσμίες).

Αναγνωρισμένοι και πιστοποιημένοι φορείς, αγωνιστικοί χώροι και δραστηριότητες θα προβάλλονται στο σάιτ της ΕΟΠΕ.


Σχετικά Άρθρα