Ένσταση η Πετρούπολη: Έγινε ορισμός αγώνα χωρίς να υπάρχει παραχωρητήριο γηπέδου!

18/04/2018 21:05973ΓΣ Πετρούπολης
Ετικέτες: ΓΣ Πετρούπολης
be a maverick

Η διοίκηση της Πετρούπολης καταγγέλλει την ΚΕΠ της ΕΟΠΕ ότι όρισε αγώνα χωρίς να έχει στα χέρια της το παραχωρητήριο του γηπέδου και χωρίς το γήπεδο να έχει άδεια .
Συγκεκριμένα κατάθεσε ένσταση αφού όταν ορίσθηκε ο αγώνας με την Λαμία στο Καρπενήσι δεν υπήρχε παραχωρητήριο του γηπέδου από τον δήμο αλλά και ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν είχε άδεια λειτουργίας. Και τα δύο εκδόθηκαν σύμφωνα με την Πετρούπολη την Παρασκευή το μεσημέρι λίγες ώρες πρι την διεξαγωγή του αγώνα κάτι που είναι παράτυπο αφού ο κανονισμός διεξαγωγής πρωταθλημάτων    αναφέρει ότι οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να γίνεται 3 ημέρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Όταν η ΚΕΠ  δεν σέβεται τους κανονισμούς πως να  αναζητούμαι δικαιοσύνη και αξιοπρέεπεια στα πρωταθλήματα μας είναι το ουσιαστικό ερώτημα;

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πετρούπολη: 
''Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης κατέθεσε σήμερα 17/4/2018 ένσταση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Ο.ΠΕ κατά του κύρους διεξαγωγής του 3ου αγώνα για τα PLAY OUT 8-11 του πρωταθλήματος  PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διεξήχθη στις 15/4/2018 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στον ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.
 
Το Δ.Σ''

 


Σχετικά Άρθρα