Εγγραφές στο μητρώο beach volleyball για τις επίσημες διοργανώσεις 2024

Τι ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Σε… πρώτο πλάνο τα επερχόμενα τουρνουά beach volley, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει τις εγγραφές για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά:

Καθώς ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις Beach Volley για το 2024 η ΕΟΠΕ διευκρινίζει τα ακόλουθα για τους αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές:

Η διαδικασία συμμετοχής σε μία επίσημη διοργάνωση απαιτεί δύο βασικά βήματα:

α) την εγγραφή του στο μητρώο των επίσημων διοργανώσεων Beach Volley (ή επικαιροποίηση των στοιχείων εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένος τα προηγούμενα έτη) – διευκρινίζεται ότι η ισχύς του ειδικού μητρώου Elite Series ολοκληρώθηκε με την λήξη του θεσμού στις 30.04.2024.

β) την εμπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην διοργάνωση που τον ενδιαφέρει.

Οδηγίες βήμα-βήμα για την διαδικασία εγγραφής σας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ:

Πιο κάτω θα βρείτε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις.

Α. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEY 2024

1. Προκειμένου ένας αθλητής να συμμετέχει σε επίσημη διοργάνωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή/ανανέωσή του στο Μητρώο Επίσημων Διοργανώσεων Beach Volley (η εγγραφή γίνεται μόνον ηλεκτρονικά με καταβολή €5 ετησίως).

2. Η κάρτα υγείας είναι πλέον ατομικό έγγραφο που θα πρέπει να έχει μαζί του ο αθλητής και να βρίσκεται σε ισχύ για όλη την διάρκεια της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν. Είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για συμμετοχή σε διοργάνωση και όχι για την εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley.

3. Η δήλωση συγκατάθεσης αθλητή για τα προσωπικά δεδομένα είναι προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής (την πρώτη φορά που εγγράφεται) και θα την βρείτε μέσα στην πλατφόρμα εγγραφής στο Μητρώο Beach Volley, όπου πρέπει υποχρεωτικά να αποδεχτείτε τους όρους στο σχετικό κουτάκι.

4. Τα στοιχεία που συμπληρώνονται στο μητρώο πρέπει να είναι επικαιροποιημένα πάντα ακριβή καθώς ενδέχεται να γίνει έλεγχος ταυτοποίησης για την συμμετοχή σε διοργάνωση.

5. Η εγγραφή στο μητρώο Beach Volley έχει υποχρεωτικό πεδίο και την Επιλογή Σωματείου (από την λίστα που εμφανίζεται στο drop-down menu). Με βάση τη νομοθεσία όλοι οι αθλητές θα πρέπει  να ανήκουν σε σωματεία με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

1.  Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του κάθε αθλητή στο Μητρώο Beach Volley, στην συνέχεια οι ομάδες μπορούν να υποβάλλουν την Δήλωση Συμμετοχής Ομάδας στην διοργάνωση που επιθυμούν. Διευκρινίζεται ότι οι αθλητές που αποτελούν μία ομάδα δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο ίδιο Σωματείο (το Σωματείο είναι προϋπόθεση που δηλώνεται μόνο στην ατομική εγγραφή στο Μητρώο Beach Volley, με εξαίρεση τυχόν Διασυλλογικές διοργανώσεις).

2. Από την φετινή χρονιά ο αθλητής πρέπει να δηλώσει την συμμετοχή σου σε επίσημη διοργάνωση με βαθμολογία (Masters, Juniors, Open) μέσω του μητρώου επιλέγοντας το τουρνουά που θέλει να αγωνιστεί. Η δυνατότητα αυτή δίνεται περίπου 10 ημέρες πριν την κάθε διοργάνωση και «κλειδώνει» με την λήξη των εγγραφών όπως αναφέρεται στους Κανονισμούς Διοργάνωσης.

Μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής σε επίσημη διοργάνωση πρέπει υποχρεωτικά να γίνει και Επιλογή Συμπαίκτη από drop-down menu (που προϋποθέτει να έχει προηγηθεί η εγγραφή του στο ίδιο μητρώο). Η Δήλωση Συμμετοχής ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο τουρνουά και ανεξαρτήτως αν η ομάδα παραμένει με την ίδια ή άλλη σύνθεση, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ή ίδια διαδικασία για κάθε διοργάνωση.

Διευκρινίζεται ότι ενώ η εγγραφή στο μητρώο είναι ατομική και γίνεται υποχρεωτικά μία και μόνο φορά και από τους δύο αθλητές, η Δήλωση Συμμετοχής Ομάδας γίνεται από τον έναν εκ των δύο αθλητών με την επιλογή συμπαίκτη.

3. Οποιαδήποτε εγγραφή ή δήλωση συμμετοχής γίνεται με άλλο τρόπο (πχ απευθείας στον διοργανωτή, μέσω sms, mail κλπ) και όχι μέσω του Μητρώου, δεν θεωρείται έγκυρη και δεν κατοχυρώνει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημη διοργάνωση.

4. Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης συμμετοχής αναφέρεται στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και συνήθως είναι η προηγούμενη Δευτέρα της κάθε διοργάνωσης και ώρα 14.00.

5. Τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις αναφέρονται υποχρεωτικά στις σχετικές Προκηρύξεις ή στους Κανονισμούς Διοργάνωσης και καταβάλλονται στον εκάστοτε διοργανωτή.

spot_img

Περισσοτερα

THESSALONIKI MASTERS: Ανυπομονησία των αθλητών για το πρώτο σερβίς...

Τι δήλωσαν οι πετοσφαιριστές. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley βρίσκεται πολύ κοντά στην έναρξη του, με τους αθλητές...

Συνεχίζεται η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με το Lipton Ice...

Θα χορηγήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Το Lipton Ice Tea θα συνεχίσει να διαφημίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach...

Το RIO mare Επίσημος Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach...

Θα σπονσοράρει τη διοργάνωση. Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη RIO mare, με την εταιρία να αποτελεί...